mehmet çavuş
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
bana 90 ile 100 gr beyaz maus önerir misiniz? hafif kullanamıyorum ben
fiyat belirtmemişsinizbana 90 ile 100 gr beyaz maus önerir misiniz? hafif kullanamıyorum ben
fiyat önemli değilfiyat belirtmemişsiniz
RAZER DEATHADDER V4 45000 DPİ KABLOSUZ GAMING MOUSE-BEYAZ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAZER DEATHADDER V4 45000 DPİ KABLOSUZ GAMING MOUSE-BEYAZ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
bide bu maus bana göre hafif biraz daha ağırını istiyorumfiyat belirtmemişsiniz
RAZER DEATHADDER V4 45000 DPİ KABLOSUZ GAMING MOUSE-BEYAZ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAZER DEATHADDER V4 45000 DPİ KABLOSUZ GAMING MOUSE-BEYAZ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
hocam sizde bendekiyle aynı sorun var sanırım, elimde hafif bi mouse olunca fps oyunlarında anlık hareketlerde elimden ucup gidiyo mousefiyat önemli değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bide bu maus bana göre hafif biraz daha ağırını istiyorum
aynn daha oturaklı ağır olsun istiyomhocam sizde bendekiyle aynı sorun var sanırım, elimde hafif bi mouse olunca fps oyunlarında anlık hareketlerde elimden ucup gidiyo mouse
bu güzele benziyo bakıcam detaylı
bunun g502 ile çok fark varmı aralarında
Bu bin kat iyibu güzele benziyo bakıcam detaylı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bunun g502 ile çok fark varmı aralarında