WinDBG uygulaması ile analiz ediliyor.Yine mavi ekran yedim ekran kartında sorun olabilirmi tüm bunları test edebilcek bir pgrogram varmı.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorun ekran kartında gözüküyor.
SS lerde livedump dxgkrnl tarafından tetiklendiğini, ekran kartınızda veya sürücünüzde sıkıntı olabileceğini söylüyor.Yüklüyorum şimdi attığım ss ler ekran kartını gösteriyor doğrudan değilmi?
Uygulamayı anlamadım ben dump dosyasını atsam siz bakabilirmisiniz rica etsem?SS lerde livedump dxgkrnl tarafından tetiklendiğini, ekran kartınızda veya sürücünüzde sıkıntı olabileceğini söylüyor.
USB Serial, MSI Command Center ve Windows'un kendisi hata vermiş. MSI Command Centeri tekrar yükleyin, AMD Yonga Seti sürücüsünüde tekrardan kurun ve sfc /scannow yazın CMD'ye.Uygulamayı anlamadım ben dump dosyasını atsam siz bakabilirmisiniz rica etsem?
dumb: https://drive.google.com/file/d/17Jo78hkqIflwqskk7KA4G_s42WVyjRzX/view?usp=sharing
Tamamdır halledip tekrar dönerim teşşekür ederim.USB Serial, MSI Command Center ve Windows'un kendisi hata vermiş. MSI Command Centeri tekrar yükleyin, AMD Yonga Seti sürücüsünüde tekrardan kurun ve sfc /scannow yazın CMD'ye.
Rica ederim.Tamamdır halledip tekrar dönerim teşşekür ederim.
Rica ederim.
Dediklerinizi yaptım pc yine mavi ekran verdi hocam valla bıktım ya mavi ekrandan neden aldıysam şu sistemi pfWinDBG uygulaması ile analiz ediliyor.