Ekran kartı ne?Ve evet yeni bir mavi ekran hatamla karşınızdayım hatanın adı
DPC WATCHDOG Violation bu. Yardım ederseniz çok sevinirim
GIGABYTE Geforce Gtx 1660 s oc 6gbEkran kartı ne?
NVIDIA'nın driverleri sorunlu başka sürüm dener misin?GIGABYTE Geforce Gtx 1660 s oc 6gb
önerdiğin bir tanesi var mı ben geforce experienceden yapıyordum o olaylarıNVIDIA'nın driverleri sorunlu başka sürüm dener misin?
Şuan hangi sürüm yüklü?önerdiğin bir tanesi var mı ben geforce experienceden yapıyordum o olayları
Ve evet yeni bir mavi ekran hatamla karşınızdayım hatanın adı
Şuan hangi sürüm yüklü?
Minidump Dosyalarını Paylaşın - Technopat Sosyal
Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi ekran hatalarının nedenini öğrenebiliriz. Minidump dosyaları C:\Windows\Minidump klasöründe bulunur ve DMP uzantılıdır. Bu dosyaları sizden istediğimizde...www.technopat.net
bilmiyorum geforce experienceden en son hangisini yaptıysam ekran kartımda o yüklü ama geforce experiencenin sürümü de şu 3.20.4.14Şuan hangi sürüm yüklü?
Ve evet yeni bir mavi ekran hatamla karşınızdayım hatanın adı
Eski sürümleri nasıl bulucaksın bilmiyorum ama Nvidia şu an driver sorunu yaşıyor DDU ile silip tekrar yükleyebilirsin driveriminidumpp - Google Drive
drive.google.comMesaj otomatik birleştirildi:
bilmiyorum geforce experienceden en son hangisini yaptıysam ekran kartımda o yüklü ama geforce experiencenin sürümü de şu 3.20.4.14
Minidump Dosyalarını Paylaşın
Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi ekran hatalarının nedenini öğrenebiliriz. Minidump dosyaları C:\Windows\Minidump klasöründe bulunur ve DMP uzantılıdır. Bu dosyaları sizden istediğimizde...www.technopat.net
nasıl yapacağım bilgim yok da yardım edebilir misin ? Nasıl sileceğim konusundaEski sürümleri nasıl bulucaksın bilmiyorum ama Nvidia şu an driver sorunu yaşıyor DDU ile silip tekrar yükleyebilirsin driveri
DDU İNDİR: https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.htmlminidumpp - Google Drive
drive.google.comMesaj otomatik birleştirildi:
nasıl yapacağım bilgim yok da yardım edebilir misin ? Nasıl sileceğim konusunda