Kesin bir çözüm olmaz ama belki mavi ekran sıklığını düşürür.Sys onarımı hdd durumunu düzeltir mi? Bu arada ssd health kısmı nedense test sonunda n/a şeklinde kalıyor.
Bu şekilde.Kesin bir çözüm olmaz ama belki mavi ekran sıklığını düşürür.
Harddisk sentinel uygulamasından deneyin orda da hata vermemesi lazım.
Alıntıyı görüntüle
Şu ekranı atsanız yeter iki disk içinde
SSD sıcaklığı biraz fazla gibi ama mavi ekran vericek kadar değil. Daha önceden harddiskiniz elektrik kesintilerine uğradıysa hata sebepleri ondan olabilir. Başka görünen bir sorun yok.Bu şekilde.
O zaman hard disk değiştireceğim. Önerebileceğiniz 1tb hard disk var mıdır?SSD sıcaklığı biraz fazla gibi ama mavi ekran vericek kadar değil. Daha önceden harddiskiniz elektrik kesintilerine uğradıysa hata sebepleri ondan olabilir. Başka görünen bir sorun yok.
Depolamaya aşırı derecede ihtiyacınız yoksa 500gb ssd önerebilirim ya da bütçeniz varsa 1tb ssd daha mantıklı olacaktır çünkü harddiskler elektrik kesintilerine karşı fazla narin kalıyor.O zaman hard disk değiştireceğim. Önerebileceğiniz 1tb hard disk var mıdır?
1tb iyidir. Öneri 1tb olursa daha iyi olur benim için.Depolamaya aşırı derecede ihtiyacınız yoksa 500gb ssd önerebilirim ya da bütçeniz varsa 1tb ssd daha mantıklı olacaktır çünkü harddiskler elektrik kesintilerine karşı fazla narin kalıyor.
Harddisk mi SSD mi?1tb iyidir. Öneri 1tb olursa daha iyi olur benim için.
Bütçeyi bilmiyorum ama uygunsa kesinlikle alınabilir.harddisk
Şuan için kullandığım harddisk bu ve açıkçası tekrar bunu almak istemiyorum.Bütçeyi bilmiyorum ama uygunsa kesinlikle alınabilir.
Seagate Barracuda 64mb 1tb 3.5 Harddisk St1000 - PttAVM.com - 2024
Seagate Barracuda 64mb 1tb 3.5 Harddisk St1000dm010 AYNI GÜN KARGO FATURALI ÜRÜN - 2024www.pttavm.com
Şaşırdım aslında bu harddisk kolay kolay bozulmaz ne kadar süredir kullanıyorsunuz ve sıfır mı aldınız?Şuan için kullandığım harddisk bu ve açıkçası tekrar bunu almak istemiyorum.