MAVİ EKRAN HATASI

Reaksiyon skoru
95
Son 2 gündür sürekli mavi ekran hatası alıp duruyorum nasıl bu sorunu çözebilirim.Sistemim : ryzen 5 3600 ,rtx2060 , b450 anakart , 16gb ram 3000 mhz , adata 630 480gb ,seagate 1 tb hdd @Abdullah Hacıgül abi sende bi yardım edersen sevinirim.İyice deli oldum

ramlar aynı özelliklerdemi

sistemde overclock yapıyor musun ? sistemi zorlayacak bir program kullanırken mi oluyor. mesela ben benchmark açınca pc zorlanıp mavi ekran veriyordu .

aynı sorunu bende aldım dün akşam pc açıp kapattım vs. derken düzeldi. ama sanırım sistem HDD fazla yüklü ondan kaynaklı olabilir

Son 2 gündür sürekli mavi ekran hatası alıp duruyorum nasıl bu sorunu çözebilirim.Sistemim : ryzen 5 3600 ,rtx2060 , b450 anakart , 16gb ram 3000 mhz , adata 630 480gb ,seagate 1 tb hdd @Abdullah Hacıgül abi sende bi yardım edersen sevinirim.İyice deli oldum
mavi ekran aldığınızda yazan hata kodunu atarmısınız?

GG

2 gün önce işletim sistemine güncelleme gelmişti onu yaptım ondan sonra olmaya başladı.Bugün yeni işletim sistemi güncellemesi gelmiş düzeltme patchi olabilir diye düşünüyorum yükledikten sonra almadım mavi ekran.Eğer bir kere daha alırsam ethernet driverindan olabilir onun dışında başka güncelleme yapmadım.

tcpip.sys
PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
aldığın genelde hata sys dosyası eksik olunca karşılaşılan bir durum güncellemeden sonra düzeldiyse muhtemelen güncelleme ile yüklenmiştir. sorun devam ederse temiz ve güncel bir boot'dan tekrar kurulum yapmalısınız.

Geri