S Samet.D 80+ Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 17 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim Samet Dilli Dün, 22:09 #1 bilgisayarım anlamadığım şekilde birden mavi ekran verdi minidump raporumuda anlamadım yardımcı olurmusunuz lütfen Ekler minidump.rar 105.8 KB · Hit: 7
bilgisayarım anlamadığım şekilde birden mavi ekran verdi minidump raporumuda anlamadım yardımcı olurmusunuz lütfen
Emre Zengin Moderatör Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 20,382 En İyi Cevap 20 Dahası Reaksiyon skoru 7,921 Konum Çorlu/Tekirdağ İsim Emre Zengin Dün, 22:11 #3 Samet.D yazmış: bilgisayarım anlamadığım şekilde birden mavi ekran verdi minidump raporumuda anlamadım yardımcı olurmusunuz lütfen Devamı için tıklayın... Valorant Vanguard kaynaklı vermiş. Onu kaldırıp tekrardan kur. Kaspersky kullanmıyorsan onu da kaldır.
Samet.D yazmış: bilgisayarım anlamadığım şekilde birden mavi ekran verdi minidump raporumuda anlamadım yardımcı olurmusunuz lütfen Devamı için tıklayın... Valorant Vanguard kaynaklı vermiş. Onu kaldırıp tekrardan kur. Kaspersky kullanmıyorsan onu da kaldır.