Neler Yeni

Mavi ekran sonrası götüntü yok/bios açılmıyor/anakart kırmızı yanıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Alp Eray
Anakartımın üstünde normal olarak mavi ışık yanardı, geçenlerde mavi ekran yedim (sadace roblox oynuyodum yanii anormal bir durum bu) o andan sonra PC açılmıyor, güç tuşuna bastığımda ekran siyah kalıyor, monitör ‘no signal’ diyor. Anakartın ismi ekranda yazmadan RGB lerim hep sabit kalırdı, renk değişmezdi şu andada öyle. Bios pilini çıkardım olmadı, ekran kartından korkuyorum ya ona bir şey olmuşsa diye. Ben RAMlerin sorunlu olduğunu düşünüyorum yinede bir umut. Ramleri temizledim, slot değiştirdim, ekran kartını sök tak yaptım olmuyor. Bu arada sorun windowsla alakalı değil dualboot ile kullanıyorum

KadirS01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kadir
Eğer onboard bir ekran kartı varsa ekran kartını çıkarıp deneyebilirsin, x2 x4 ram varsa, 1-2 çıkarıp deneyebilirsin,

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Alp Eray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer onboard bir ekran kartı varsa ekran kartını çıkarıp deneyebilirsin, x2 x4 ram varsa, 1-2 çıkarıp deneyebilirsin,
Esonic h61qmbl kullanıyorum, bildiğim kadarıyla onboard değil. Ram slotlarım 2 tane ve tek ram kullanıyorum. Hiçbirşey çözüm olmuyor, normalde olsa sorun değil zaten planlarımda yenİ PC almak var. Ama 4070S istiyorsam bunu satmak zorundayım. Hiçbirşey yamazsam ya hurdacıya satarım yada 2. El bir kart alıp (kartta problem varsa) öyle satarım

KadirS01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kadir
Esonic h61qmbl kullanıyorum, bildiğim kadarıyla onboard değil. Ram slotlarım 2 tane ve tek ram kullanıyorum. Hiçbirşey çözüm olmuyor, normalde olsa sorun değil zaten planlarımda yenİ PC almak var. Ama 4070S istiyorsam bunu satmak zorundayım. Hiçbirşey yamazsam ya hurdacıya satarım yada 2. El bir kart alıp (kartta problem varsa) öyle satarım
Anakartta vga cıkısı var, işlemcide de varsa onboard vardır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Alp Eray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakartta vga cıkısı var, işlemcide de varsa onboard vardır.
Tamam onboard varda benim ekran kartıma ne olacak o zaman, çöpemi atıcam 550xt yi. Onu boş verelim ben onboard ile nqsıl çalıştırcam?

Top Bottom