dnbn
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- ahmet
Arkadaşlar selam, az önce oyun oynarken çok geçmeden mavi ekran yedim ardından sistem yeniden başladı. Sonra neyse ya diyip oyuna tekrardan girdim ve bu sefer birkaç dakika sonra oyun çöktü ardından tamam ya diyip tam burada konu açacakken 2. mavi ekranı yedim. Minidump dosyalarından hiç anlamam o yüzden bilen anlayan varsa cevaplarsa sevinirim. Bu arada bu sistemle yediğim ilk mavi ekranlar. Dün https://forum.donanimarsivi.com/konu/hangi-ram-profili-daha-iyi.1065331/#post-9570396
bu konuda dediğim şeyi yaptım (Ramleri 3400 MHz CL18 değerine aldım, fakat 3600 MHz CL26 kullanırken böyle bir şey yaşamamıştım) ve yeni gelen ekran kartı sürücüsünü yükledim. He birde yeni gelen Windows update yi yapmıştım yani dünden beri bu 3 ünü yaptım ve bugün mavi ekran yedim. Minidump dosyalarından anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Sistem
İşlemci: r5 5500
GPU: rtx 4060
Anakart: Gigabyte b450mk
Ramler: gskill 2x8gb (detay gerekirse veririm)
Minidump dosya linki: minidump.rar
Fikirlerinizi bekliyorum.
bu konuda dediğim şeyi yaptım (Ramleri 3400 MHz CL18 değerine aldım, fakat 3600 MHz CL26 kullanırken böyle bir şey yaşamamıştım) ve yeni gelen ekran kartı sürücüsünü yükledim. He birde yeni gelen Windows update yi yapmıştım yani dünden beri bu 3 ünü yaptım ve bugün mavi ekran yedim. Minidump dosyalarından anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Sistem
İşlemci: r5 5500
GPU: rtx 4060
Anakart: Gigabyte b450mk
Ramler: gskill 2x8gb (detay gerekirse veririm)
Minidump dosya linki: minidump.rar
Fikirlerinizi bekliyorum.