Neler Yeni

Mavi switch mi? Kırmızı switch mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hüseyln Han
Hangı switch almamı onerırsınız ve neden? arkadaşlar yardım edenlerı sımdıden tessekkurler

Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
lara croft
Sessiz olduğu için kırmızı tercih ettim ben. Sesli olmasını istiyorsan mavi tercih et.

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Hangı switch almamı onerırsınız ve neden? arkadaşlar yardım edenlerı sımdıden tessekkurler
Kırmızı switch tavsiyemdir. FPS oyunları oynuyorsan özellikle zaten kırmızı switch kullanmalısın. Lol gibi oyunlar oynuyorsan tacticle diye bahsedilen mavi veya başka tacticle switchleri tercih edebilirsin. İkisini de oynuyorum az ses yapsın dersen kırmızı switch al geç. Mavinin çok rahatsız edici bir sesi var bence.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Aynılar neredeyse tek fark sesleri mavi switch daktilo gibi çok sesli kırmızı onun sessiz hali

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Kırmızı almanızı öneririm. Mavi bence fazla ses çıkartıyor. Başlarda hoş gelse de sonradan rahatsız edebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Cebrail ERTUĞRUL
Kırmızı switch tepki süresi daha düşüktür aynı zamanda daha sessiz ve tok bir sesi vardır. Ben oyumu red switch' den yana kullanıyorum.

Top Bottom