Project Zomboid veya WartalesRE serileri ve witcher dışında önereceğiniz oyun var mıdır
Zombi oyunlarını seviyorsan Project zomboid de seversin, en detaylı zombi hayatta kalma oyunu şu anda.Teşekkürler fakat bu tarzı bilmiyorum ama böyle oyunlar pek hoşuma gitmiyor
Sea of thieves arkadaşlarınızla güzel sarar onun dışında yeni çıkan PEAK de arkadaşlarınızla sarar eğer bütçeyi biraz arttırıp satisfactory alırsanız mükemmel eğlenirsinizRE serileri ve witcher dışında önereceğiniz oyun var mıdır
Rdr ve mafia var crysisinde yarısına gelmistim yanlış hatırlamıyorsam ama üyelik bitince almadım bidaha fakat bi tekrar bakabilirimcrysis remastered, mafia trilogy, 5 dolar daha koyarsan rdr2
Güzelmis fakat dediğim gibi kuş bakışı oyunlar sarmiyorZombi oyunlarını seviyorsan Project zomboid de seversin, en detaylı zombi hayatta kalma oyunu şu anda.
Sea of thieves ne zamandır kafamda arkadaslarimda varsa alırım onuSea of thieves arkadaşlarınızla güzel sarar onun dışında yeni çıkan PEAK de arkadaşlarınızla sarar eğer bütçeyi biraz arttırıp satisfactory alırsanız mükemmel eğlenirsiniz