@Kürşat Kütükçü çağırıyorum çağrıma cevap ver100k aşmayacak şekilde önerebilir misiniz?
Hayırlı günler gözüm rüyalarına giriyorum galiba@Kürşat Kütükçü çağırıyorum çağrıma cevap ver
@Kürşat Kütükçü çağırıyorum çağrıma cevap ver
hocamlar yok mu öneri?Hayırlı günler gözüm rüyalarına giriyorum galiba
Gelecek az sabır knka öyle ha deyince sistem çıkmıyor ben yaptığım zaman her detayına bakıyorum öyle baştan sağma olmaz eve geçeyim araştırıp bakıcamhocamlar yok mu öneri?
Her gece rüyada seni etiketlemek ten yoruldumHayırlı günler gözüm rüyalarına giriyorum galiba
Canımsın sana her şey serbestHer gece rüyada seni etiketlemek ten yoruldum
Eyvallah ustaCanımsın sana her şey serbest
Sistemi ne zaman alacaksın reis100k aşmayacak şekilde önerebilir misiniz?
Sistemi ne zaman alacaksın reis
hocam ne zaman duzgun bulursam o zaman aliyorum, güzel sistem dizmişsiniz çok sağolun. ama ben hazır sistem bakıyordum hazır önerebileceğiniz var mıydı?Canavar gibi mükemmel kaliteli sistem oldu ekran kartına kesinlikle takılma iyi modeldir haberin olsun
AMD Ryzen 9 7950X3D On Altı Çekirdek 4.2 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 9 7950X3D On Altı Çekirdek 4.2 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 9 7950X3D On Altı Çekirdek 4.2 GHz İşlemci özelliklerini incele, 20.449,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
MSI Pro X670-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Pro X670-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro X670-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 13.706,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance 6200MHz CL32 DDR5 Siyah Dual Kit Ram | ITOPYA
CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance 6200MHz CL32 DDR5 Siyah Dual Kit Ram En iyi fiyat seçenekleri ile CMK32GX5M2X6200C32 ITOPYA'dawww.itopya.com
Pny RTX 4090 XLR8 Gaming VERTO EPIC-X RGB Triple Fan VCG409024TFXXPB1 384 Bit GDDR6X 24 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Pny RTX 4090 XLR8 Gaming VERTO EPIC-X RGB Triple Fan VCG409024TFXXPB1 384 Bit GDDR6X 24 GB Ekran Kartı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Pny RTX 4090 XLR8 Gaming VERTO EPIC-X RGB Triple Fan VCG409024TFXXPB1 384 Bit GDDR6X 24 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
XPG Gammix S70 Blade AGAMMIXS70B-1T-CS PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Gammix S70 Blade AGAMMIXS70B-1T-CS PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Gammix S70 Blade AGAMMIXS70B-1T-CS PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
FSP Hydro G Pro ATX3.0 GEN-5 (PCIe5.0) 1000W 80+ Gold 120mm Fan Modüler Power Supply « Gamers Arena - Ä°ntegra Teknoloji A.Å.
Gamers Arena, BiliÅim (Gaming) sektörüne yeni bir perakende zinciri ve güçlü e-ticaret anlayıÅı ile sektöre farklılık kazandıracak güçlü adımlar ve tecrübeli personeller ile müÅteri memnuniyeti odaklı çalıÅmayı prensip edinmiÅtirwww.gamersarena.com.tr
NZXT H Series H7 Flow CM-H71FB-01 Siyah Mid Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 5.497,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hazır belirtseydin ona göre bakardım bakarız ona da sıkıntı yok ama bunun gibi güzel olmaz haberin olsunhocam ne zaman duzgun bulursam o zaman aliyorum, güzel sistem dizmişsiniz çok sağolun. ama ben hazır sistem bakıyordum hazır önerebileceğiniz var mıydı?
Ne iş yapiyon kanka ve araban ne?100k aşmayacak şekilde önerebilir misiniz?