Neler Yeni

max 1000 TL mekanik klavye önerisi

nart4n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Nart Toğan
Bütçe
1000
yazılım ve oyun için kullanıcam hotswap olsa iyi olur

önerileriniz, bekliyorum

nart4n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Nart Toğan

Maris

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet KAYA
Şuralar Red Dragon dolmadan Inca IKG 451 Empuse II Tavsiye edeyim ben,

Bu klavyeyi önermemin sebebi, bir çok klavye kullandım ben klavyede basış tepkime geri bildirim arayan biri olarak (Aksi taktirde mekanik klavye kullanıyormuşum gibi gelmiyor bana) ,

Blue Switch : Basış hissiyatı var çok sesli (Gerçekten bir süre sonra rahatsız etmeye başlıyor)
Red Switch : Basış hissiyatı yok sessiz (Membran klavye gibi),

Uzun araştırma sonucu hem basış hissiyatı ve sesin makul seviyede olan switchlerin brown switch olduğunu gördüğüm için ve brown switch olarak piyasada en ucuz klavye bu olduğu için bunu tavsiye ettim. Şu aralar indirimde 750 TL, ben 2 aydır kullanıyorum aşırı memnunum.
Ha dersen ki basış hissiyatının canı cehenneme veyahut ses çıkarırsa çıkarsın önemli değil diyorsan o zaman Red veya Blue Switch bakabilirsin :)

Not : Vatan bilgisayarda (büyük olanlarda) bir çok klavyeni denemek için koymuşlar gidip oradan bakarak hangi switch alacağına karar vermeni tavsiye ederim.

frknhrmnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Furkan Harmancı
Amazon Almanyadan aldım. Açıkçası tam bilgim yok problem durumunda yardımcı oluyorlarsa ben tabi aracı olurum. Bir tanesini sattım. Arkadaş sıkıntısız aldı kullanıyor. Tabi kapalı kutu üründen binde birde olsa hatalı ürün çıkabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

nerden aldınız ve problem çıkarsa nereye gönderebilirim

https://www.hepsiburada.com/redrago...olu-rgb-mekanik-oyuncu-klavye-p-HBV000018WXHO bu nasıldır
Bahsi geçen ürün linki.

nart4n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Nart Toğan
Şuralar Red Dragon dolmadan Inca IKG 451 Empuse II Tavsiye edeyim ben,

Bu klavyeyi önermemin sebebi, bir çok klavye kullandım ben klavyede basış tepkime geri bildirim arayan biri olarak (Aksi taktirde mekanik klavye kullanıyormuşum gibi gelmiyor bana) ,

Blue Switch : Basış hissiyatı var çok sesli (Gerçekten bir süre sonra rahatsız etmeye başlıyor)
Red Switch : Basış hissiyatı yok sessiz (Membran klavye gibi),

Uzun araştırma sonucu hem basış hissiyatı ve sesin makul seviyede olan switchlerin brown switch olduğunu gördüğüm için ve brown switch olarak piyasada en ucuz klavye bu olduğu için bunu tavsiye ettim. Şu aralar indirimde 750 TL, ben 2 aydır kullanıyorum aşırı memnunum.
Ha dersen ki basış hissiyatının canı cehenneme veyahut ses çıkarırsa çıkarsın önemli değil diyorsan o zaman Red veya Blue Switch bakabilirsin :)

Not : Vatan bilgisayarda (büyük olanlarda) bir çok klavyeni denemek için koymuşlar gidip oradan bakarak hangi switch alacağına karar vermeni tavsiye ederim
garantisi nasıl oluyor bunların

bu rgb versiyon mu

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,929
Üyeler
163,408
Son üye