650w arıyorum minimum belirtmeyi unutmuşum
eyw bizde ona baktık baya şık duruyor peki psu olarak ne önerirsin?Kasayı XPG Invader alabilirsin.
Oldukça şık bir kasa.
PSU konusunda yeterli bilgim yok, sizi yanlış yönlendirmek istemem.650w arıyorum minimum belirtmeyi unutmuşum
Post automatically merged:
eyw bizde ona baktık baya şık duruyor peki psu olarak ne önerirsin?
Sağolasın kardeşim benim bütçeyi biraz aşar ve kasayı pek hoş bulmadım. Önerin için çok teşekkür ederimZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
![]()
Cooler Master MWE 700 W MPE-7001-ACABW-BEU Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master MWE 700 W MPE-7001-ACABW-BEU Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master MWE 700 W MPE-7001-ACABW-BEU Power Supply özelliklerini incele, 6.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Konuyla alakası olmayacak ama, bu kasa çok yakışıklı duruyo önü kapağı açılabiliyormu ?![]()
XPG INVADER-BKCWW USB 3.0 Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
COOLER MASTER MWE 650W 80+ Bronze V2 2xEPS 120mm Fanlı PSU | ITOPYA
COOLER MASTER MWE 650W 80+ Bronze V2 2xEPS 120mm Fanlı PSU En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MPE-6501-ACABW-BEU ITOPYA'da.www.itopya.com
Evet, ikinci fotoğrafa bak.Konuyla alakası olmayacak ama, bu kasa çok yakışıklı duruyo önü kapağı açılabiliyormu ?
kasayı xpg invader alacam. Önerdğin psu'lara bakıyorum hemen.XPG Invader + Gigamax 650 ya da Forge 100R + Gigamax 650 alabilirsiniz.