Neler Yeni

max 11k toplama pc tavsiye

Atyxah

80+ Silver
bayramdan sonra alacağım parçaları tam netleştirmek için açıyorum uzun uzun bakıp fiyat belirleyip link atmanıza gerek yok

monitörle beraber olduğu için max 11k ama 9-10 arası olsun böyle kesinlikle şunu al çok daha iyi olur dediğiniz bir şey yoksa 9-10k güzel monitörle beraber 13 felan oluyor zaten

monitör DAHİL

6500xt'yi pci 4.0 ile kullanabileceğim güzel bir anakart ve işlemci ile almak istiyorum monitör için de ips min 120hz ince kenar bir şey istiyorum monitör için 3k bütçe ayırdım 9-10k'ya da kasa toplamak istiyorum kart olarak 6500xt düşündüm ama rtx 2060 ile DİĞER PARÇALARI KISMADAN bir şeyler çıkarsa çok güzel olur veya başka bir kart öneriniz varsa söyleyebilirsiniz

m2 istiyorum 500 olursa 1tb hdd alırım 1.5tb depolama olur veya 1tb m2 500hdd de olabilir ancak daha pahalıya gelir

ana bileşenleri artırıp diğerlerini azaltmak yerine dengeli tutmayı tercih ediyorum ram, monitör, ssd de iyi olsun gibisinden mümkün olduğu kadar

işlemci olarak amd mi almalıyım intel mi karar veremedim eğer 6500xt alacaksam i3 10100f ile kullanamam ama 2060 ile i3 kullanılır diye tahmin ediyorum 6500xt için i5 mi kullanmalıyım ve anakartla beraber ne kadara mâl olur

uzun oldu ama baktıysanız teşekkür ederim 😊

Son düzenleme:

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Atyxah

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bunu al ikinci el bir monitör düşür tamamdır
stok ne zamana kadar devam eder şuan alamam anca bayramdan sonraya olur belki 1 ay sürer

0xhamza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Hamza Ocak
Instagram
hamza_._1905
Steam
0xhamza
stok ne zamana kadar devam eder şuan alamam anca bayramdan sonraya olur belki 1 ay sürer
O zamana kadar kalmaz diye düşünüyorum en fazla bir bilemedin iki hafta daha kalır erken de bitebilir tabi ama aşırı uzun kalmaz bence kalsa da fiyatı yükselir

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Biter o zamana kadar öyleyse alacağın zamana yakın öneri iste bence yarın ne olacağı belli olmayan tr de 1 ay sonrayı soruyorsun

0xhamza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Hamza Ocak
Instagram
hamza_._1905
Steam
0xhamza

Atyxah

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biter o zamana kadar öyleyse alacağın zamana yakın öneri iste bence yarın ne olacağı belli olmayan tr de 1 ay sonrayı soruyorsun
teşekkür ederim

öneriden daha çok parçaları netleştirmek istemiştim aslında ama o zaman bakmak daha mantıklı olur dediğiniz gibi

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
teşekkür ederim

öneriden daha çok parçaları netleştirmek istemiştim aslında ama o zaman bakmak daha mantıklı olur dediğiniz gibi
Ayn bencede bekle o zaman i3 12100f li bişey olabilir zira fiyat performans olarak çok güzel işlemci

Top Bottom