Neler Yeni

Max 12-13k anne telefonu önerisi

abraxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Halil Kutlar
İyi forumlar herkese, anne telefonu yazmamın sebebi oyun performansı felan önemli değil önemli olan uzun ömürlü dayanıklı olması ve herşeyin fotoğrafını çektikleri için kamerası.
Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

eda3452

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Eda

İyi forumlar herkese, anne telefonu yazmamın sebebi oyun performansı felan önemli değil önemli olan uzun ömürlü dayanıklı olması ve herşeyin fotoğrafını çektikleri için kamerası.
Telefon Önermiyceğim Ama Samsung Al Xiomi Kullanıyorum Çevremde De Kullananlar Var 2 Yıl oldu Ara Sıra Donuyor Ve Ailemde Ki Herkes De Samsung Vardı En Az 5 Yıl Kullandılar Annemin 2017 De Aldığımız Samsung Telefonu Şu An Kardeşim Kullanıyor Samsung Uzun Ömürlü Adam Gibi Adamdır

abraxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Halil Kutlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon Önermiyceğim Ama Samsung Al Xiomi Kullanıyorum Çevremde De Kullananlar Var 2 Yıl oldu Ara Sıra Donuyor Ve Ailemde Ki Herkes De Samsung Vardı En Az 5 Yıl Kullandılar Annemin 2017 De Aldığımız Samsung Telefonu Şu An Kardeşim Kullanıyor Samsung Uzun Ömürlü Adam Gibi Adamdır
Knk samsunglar sağlam oluyor xiaominin eski telefonları daha sağlam oluyor ben 5 yıldır note 8 pro kullanıyorum hala taş gibi, ama sanırım Samsung alacağım teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yusuf
hocam a35 5g öneririm. anneme aldık günlük kullanım için gayet yeterli ve iyi bir cihaz

abraxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Halil Kutlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
8 GB 256 lık olan daha iyi gibi ama pttavm den hayatta almam mağaza fiyatını öğrenmem lazım bunun
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu ikisi arasında kalıyorum, işlemci dışındaki tüm özelliklerde xiaomi daha iyi gözüküyor ama işlemci ne kadar önemli bu konuda bilgim yok

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-11-28 121829.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-28 121829.png
    101.8 KB · Hit: 12
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,463
Üyeler
164,501