Neler Yeni

Öneri 8.000 TL’ye Kadar Ebeveyn Telefonu Önerisi

KnightDavion

80+ Bronze
8k ya ip 7 plus var öneririm

Hocam Android’de olsa 5000 mAh bataryalı bir telefon kadar şarjı gitmez diye düşünüyorum iPhone 7 Plus’ın. Geçmişte iPhone 6s, iPhone 13 kullandım. Şu an 14 Pro Max kullanıyorum ama mevcut bütçemiz konuda belirttiğim gibi ve Batarya önceliklerimizden biri.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Hocam Android’de olsa 5000 mAh bataryalı bir telefon kadar şarjı gitmez diye düşünüyorum iPhone 7 Plus’ın. Geçmişte iPhone 6s, iPhone 13 kullandım. Şu an 14 Pro Max kullanıyorum ama mevcut bütçemiz konuda belirttiğim gibi ve Batarya önceliklerimizden biri.
tamamdır sen bilirsin

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
dostum benim aldığım tüm androidler hep yavaştı en sonda dayanamadım sattım ip 7 plus aldım yakın zamandada ip 15 pro max e geçicem şimdiye kadar redmi note 8 pro redmi note 10 pro samsung a54 general mobile gm 21 samsung a24 mi 12t pro samsung s22 ultra var hepsi birbirinden beter
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve gayette hızlı kamerası hızı akıcılığı oyun perfonmansı bu segmentteki tüm android telefonların içinden geçer
5-5,5K civarında S10e nın S9/S9+ ın, tırnağı olamaz 😂. Full insta ya story atıp, foto koyup, gezen tayfa dışına aslaaa önermem.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,265
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
o kasmaktan çalışmayan samgunglar danmı bahsediyorsun
Kronik sorunlarından geçilmeyen iPhone 7 Plus ı mı savunuyorsun? Saçmalama kral S serisi bir samsungdan bahsediyoruz.

S9 kasacak 7P kasmayacakmış he öyle mi?

KnightDavion

80+ Bronze

DarkQuell

80+
Merhaba.

8000 TL’ye kadar öncelikleri sağlamlık, kamera, batarya ve işlemci hızı olan bir ebeveyn telefonu önerebilir misiniz?

Bazı modellerin menüleri vs karmaşık olabiliyor, daha kolay bir kullanıma sahip olursa da daha iyi olur. Minimum RAM’i 8 GB olsun istiyoruz. Omix vs gibi markalar da almak istemiyorum.

Oyun performansı, tasarımı, rengi, hafızası çok önemli değil.

Şu an GM8 kullanmakta ve bu telefonu kullanmak işkence gibi, ben bir genç olarak bile o telefonu 10 dakika kullanmaya tahammül edemiyorum.

Xiaomi Redmi 12 8GB RAM, 128 GB şu an 7.500 TL.

Diğer ebeveynimde Xiaomi Note 8 Pro var. Kaç yıllık cihaz olmasına rağmen arada kamera, işlemci gibi konularda neredeyse aynı gibi hatta Redmi 12 daha kötü bile olabilir emin değilim.

Yorumlarınızı bekliyorum, konunun takibindeyim. İyi akşamlar dilerim.
ya bende aynı şekilde telefon bakıyorum şuan aklımda realme 9 pro var yani çok telefon kullanmıyorlar ancak resim ve uzun götürmesi önemli siz ne aldınız

KnightDavion

80+ Bronze
ya bende aynı şekilde telefon bakıyorum şuan aklımda realme 9 pro var yani çok telefon kullanmıyorlar ancak resim ve uzun götürmesi önemli siz ne aldınız

Henüz almadım, arayışım devam ediyor. 1-2 hafta içerisinde almayı planlıyorum, iyi bir kampanya denk gelirse bugün bile alabilirim. Kendim kullanacak olsam bütçem bu olsa Realme 9 Pro alabilirdim, ama ebeveyne gitmez bence.

DarkQuell

80+
Henüz almadım, arayışım devam ediyor. 1-2 hafta içerisinde almayı planlıyorum, iyi bir kampanya denk gelirse bugün bile alabilirim. Kendim kullanacak olsam bütçem bu olsa Realme 9 Pro alabilirdim, ama ebeveyne gitmez bence.
bende kararsız kaldım ama bu fiyat bandında en uzun götüre bilecek bir cihaz uzun götürmesi önemli ya

yolyordam35

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Celal Smyrna

KAÇIRMA.

KnightDavion

80+ Bronze

KAÇIRMA.

Hocam fiyatı hakkaten iyi ama Samsung A24 bakıyorum. Arayüzü daha iyidir diye düşünüyorum ve yazılım desteği olması beni cezbediyor. Ekran yenileme hızı vs çok önemli değil benim için ebeveyn telefonu olacağından dolayı.

KnightDavion

80+ Bronze
7900 TL’ye A24 mü yoksa 1900 TL daha verip 9800 TL’ye A34 mü? Kullanım ömrünü 1-2 sene daha uzatır mı yoksa çok fark olmaz mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül

Top Bottom