Ben bunu sormuştum fakat alınmaz dendi 4ms olduğu için bana çok fark edilmez gibi geliyor.HP X24c 23.6″ 144Hz 4ms (HDMI+DP) Full HD Curved FreeSYNC Oyuncu Monitör (9FM22AA)
Etkileyici FHD deneyimi1 sunan 1500R kavisli monitör ile yeni dünyalara kaç. 144 Hz yenileme hızı görüntüleri diğer monitörlerden 2 kat daha hızlı oynatarak bulanıklığı azaltır. Artık AMD FreeSync™…www.gaming.gen.tr
Ben bunu almayı düşünüyorum başka öneri yapıcaklardır illa ki onlara da bak.
BeğendimHP X24c 23.6″ 144Hz 4ms (HDMI+DP) Full HD Curved FreeSYNC Oyuncu Monitör (9FM22AA)
Etkileyici FHD deneyimi1 sunan 1500R kavisli monitör ile yeni dünyalara kaç. 144 Hz yenileme hızı görüntüleri diğer monitörlerden 2 kat daha hızlı oynatarak bulanıklığı azaltır. Artık AMD FreeSync™…www.gaming.gen.tr
Ben bunu almayı düşünüyorum başka öneri yapıcaklardır illa ki onlara da bak.
edilmez dostum 4ms diyolar alakası yok profesyonel yaptığın yok bişey yok fark etmezsin rahat sağolBen bunu sormuştum fakat alınmaz dendi 4ms olduğu için bana çok fark edilmez gibi geliyor.
Gamepower 144hz va panel yaz cikarArkadaşlar bu fiyata 144hz bi monitöre ihtiyacım var var mıdır öneriniz ?
hiç bir sorun çıkarmaz milisaniyeyi algılayamayız 4ms sorun çıkarmaz kaliteli marka zaten hp gamepower, jdden iyidirYanii zaten çok oynayamıyom FPS oyunlarını.
hiç bir sorun çıkarmaz milisaniyeyi algılayamayız 4ms sorun çıkarmaz kaliteli marka zaten hp gamepower, jdden iyidir
buda güzel fakat ekranı sabit bunun bu yüzden almayacağım ben hp hem dah ucuz hem ekranı oynuyorBu nasıl indirime girmiş ?Samsung LC24RG50FQMXUF 24 144Hz (Display+HDMI) FULL HD Fiyatı
Samsung LC24RG50FQMXUF 24 144Hz (Display+HDMI) FULL HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com