Neler Yeni

Max 1400TL 144Hz monitör önerisi

Furkii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Başar

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Bendede aynısı oldu 60hz TN panelden 165 HZ VA penele geçtim çok ghosting var ve nedense 165hz i hiç hissedemiyorum 60 gibi ghosting den dolayı fark edemiyorum galiba yeni aldığım monitör 1 ms msrpt yoksa 4 ms
Ben 144ü hissettim yani artık oyunlar 80 fpse fln düşünce akıcı gelmiyor. Onu da oyun akıcı gelmeyince FPS sayacını açınca farkettim 50 FPS fln aldığımı düşünürken 80 FPS aldığımı farkettim ama ghosting fps oyunlarında sinir bozucu olabiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

neden öyle diyorlar bilmiyorum bilen varsa aydınlatsa iyi olur ben onu almayı düşünüyordum
Kullanılan panel markası ve modeli belliyse alınabilir. Ama genelde iyi ürünler yapan bir marka değil. O yüzden de ucuz ürünlere sahip.

gunlad

80+
Ben 144ü hissettim yani artık oyunlar 80 fpse fln düşünce akıcı gelmiyor. Onu da oyun akıcı gelmeyince FPS sayacını açınca farkettim 50 FPS fln aldığımı düşünürken 80 FPS aldığımı farkettim ama ghosting fps oyunlarında sinir bozucu olabiliyor.

Kullanılan panel markası ve modeli belliyse alınabilir. Ama genelde iyi ürünler yapan bir marka değil. O yüzden de ucuz ürünlere sahip.
samsung va panel deniyor

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ucuz ve az tanınmış markalar haricinde her marka 3 ölü piksel garantisi verir. seasonic öyle. msi da öyle muhtemeln.

s

senin gözün nasıl çalışıyor acana. bu kadar keskin bir göze nasıl sahipsin?
taktik ver bana :D
Samsung da da aynı değil mi?

Top Bottom