Yardım Max 1500 lira bütçe ile oyuncu koltuğu arıyorum

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
2,703
1500 lira bütçe ile oyuncu koltuğu arıyorum. Benim için önemli olan dayanıklılığı ve komforu. Önerilerinizi bekliyorum açıkçası görünüşü de önemli almışken güzel bişey almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum.

Not :
Boyum 1.83
Kilom 100

Bi tane kumaş olan vardı forumda incelemesini yapmıştı biri o çok iyi diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buymuş

Bi tane kumaş olan vardı forumda incelemesini yapmıştı biri o çok iyi diye biliyorum
Onu bulabilme şansın varmı, almışken güzel bişey almak istiyorum.

Edit : Bulmuşsun teşekkürler

buymuş
Hawk markasını ilk defa duydum, ne kadar güvenebilirim acaba pek güvenemiyorum ya sağlam bişey olsun istiyorum.

Bende xDrive 15’li kullanıyorum ama yanii bi koltuk biraz akıncı daha iyi olabilir de deri koltuklar terletiyor o yüzden kumaş önerdim
Mantıklı söylemişsin, kumaş kılıf ayarlayabilirim yaz için bide dayanıklımı xdrive

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy
Mantıklı söylemişsin, kumaş kılıf ayarlayabilirim yaz için bide dayanıklımı xdrive
Dayanıklı ama terletiyor dediğim gibi

dc baksana

Dayanıklı ama terletiyor dediğim gibi

dc baksana
Bakıyorum 1 saniye

Başka önerileriniz varmı ?

Son düzenleme:
Son düzenleme:
https://www.gamer-market.com/sparco-respawn-deri-oyuncu-koltugu-siyah.html Kalite kokuyor maşallah ama bakmalık, sakın almayın! Hawk Chair alın kesinlikle çok güzel ve konforlu. Ben 3 senedir 160x90 lık masanın arkasında https://www.ikea.com.tr/urun-katalo...epe-kiliflari/39319988/ektorp-2li-kanepe.aspx bu koltuk ile idare ediyorum kumaş olduğu için pamuk gibi arada çamaşır makinesine kılıflarını atıp yıkıyorum KEKW.
Hawk markasını pek duymadığımdan bilemedim kararsız kaldım. Kullanan arkadaşın konusunu vs biliyorsanız atabilirmisiniz acaba varmış galiba birisi

Geri