Ürün pille çalışıyor pillerin süresine bağlı.ne kadar pil süresi alabiliyorsunuz acaba. İki model içinde.
hocam tatil günlerinde günde 15 saate kadar kullandığım oluyor duracell pil kullansam 1 ayı çıkarabilir miyim sence ? Birde aydınlatma ve anti ghosting var mı ? Oyun için alıcam tam boyutlu arıyordum tasarımı aşırı hoşuma gittti.Ürün pille çalışıyor pillerin süresine bağlı.
%60 vs. de daha iyisi bulunabilir fakat %90 klavyede bu gayet iyi idare eder, imkanınız olursa daha sonradan switchleri değiştirirsiniz çok daha güzel olur. Ayrıca bütçe 2k ya çıkarsa switchsiz ve tuşsuz klavye alıp sonra costum yaparsınız daha da iyi olur, bütçe yoksa bu makul.MAGIC-REFINER RK96
bunu aldık amazondan arkadaşlar nasıl iyi midir? iptal edip başka alalım mı?
Pil o kadar gider mi bilemiyorum gene de yanınıza pil alın garanti olur, Rgb veya aydınlatması vs yok maalesef, oyuncu klavyesi tabi ki anti ghosting var.hocam tatil günlerinde günde 15 saate kadar kullandığım oluyor duracell pil kullansam 1 ayı çıkarabilir miyim sence ? Birde aydınlatma ve anti ghosting var mı ? Oyun için alıcam tam boyutlu arıyordum tasarımı aşırı hoşuma gittti.
ReCyko'nun 1600 Mah şarjlı pilerini kullanıyorum. 1 aya yakın kulandım. piller bitmeden tekrar şarj ettim. Yani tam süresini bilmiyorum. Klavyeyi uzun bir süre kullanmadığın zaman kendini uyku moduna alıyor. Herhangi bir tuşa bastığında açılıyor. Bunun için şarjı epey uzun gidiyor. Tek sorunu tuşların ingilizce harflerden oluşması. Türkçe karakterlerin yerlerine alışmak biraz sıkıntı yaratıyor başlarda. Benim kulladığım modelde aydınlatma yok bu arada diğeri de mutemelen aynıdır.ne kadar pil süresi alabiliyorsunuz acaba. İki model içinde.
arkadaşa aldırıyorum red switch istedi birde o tarz custom işlerinden anlamaz uğraşmazda%60 vs. de daha iyisi bulunabilir fakat %90 klavyede bu gayet iyi idare eder, imkanınız olursa daha sonradan switchleri değiştirirsiniz çok daha güzel olur. Ayrıca bütçe 2k ya çıkarsa switchsiz ve tuşsuz klavye alıp sonra costum yaparsınız daha da iyi olur, bütçe yoksa bu makul.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pil o kadar gider mi bilemiyorum gene de yanınıza pil alın garanti olur, Rgb veya aydınlatması vs yok maalesef, oyuncu klavyesi tabi ki anti ghosting var.
Havit kb885l bende bunu almayı düşünüyorumtkl olursa daha iyi olur mini çok iyi bir ürün değilse olmasın.
https://www.amazon.com.tr/RK61-klav...-lpcontext&ref_=fplfs&smid=AAZCARAAKY54P&th=1 bunu tavsiye ederim indirimle daha iyisi bulunabilir whatgeek gönderimlerinde gereksiz yüksek vergiler çıktığından dolayı oradan tavsiye edemiyorumtkl olursa daha iyi olur mini çok iyi bir ürün değilse olmasın.