Neler Yeni

Yardım Max 1500₺'ye Red Switch Klavye Önerir misiniz?

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Efe Kırmaz

MAGIC-REFINER RK96​

bunu aldık amazondan arkadaşlar nasıl iyi midir? iptal edip başka alalım mı?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,967
İsim
Mehmet Aslan
Ürün pille çalışıyor pillerin süresine bağlı.
hocam tatil günlerinde günde 15 saate kadar kullandığım oluyor duracell pil kullansam 1 ayı çıkarabilir miyim sence ? Birde aydınlatma ve anti ghosting var mı ? Oyun için alıcam tam boyutlu arıyordum tasarımı aşırı hoşuma gittti.

priyuTyoourus

80+ Bronze

MAGIC-REFINER RK96​

bunu aldık amazondan arkadaşlar nasıl iyi midir? iptal edip başka alalım mı?
%60 vs. de daha iyisi bulunabilir fakat %90 klavyede bu gayet iyi idare eder, imkanınız olursa daha sonradan switchleri değiştirirsiniz çok daha güzel olur. Ayrıca bütçe 2k ya çıkarsa switchsiz ve tuşsuz klavye alıp sonra costum yaparsınız daha da iyi olur, bütçe yoksa bu makul.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam tatil günlerinde günde 15 saate kadar kullandığım oluyor duracell pil kullansam 1 ayı çıkarabilir miyim sence ? Birde aydınlatma ve anti ghosting var mı ? Oyun için alıcam tam boyutlu arıyordum tasarımı aşırı hoşuma gittti.
Pil o kadar gider mi bilemiyorum gene de yanınıza pil alın garanti olur, Rgb veya aydınlatması vs yok maalesef, oyuncu klavyesi tabi ki anti ghosting var.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Barış Seyhan
ne kadar pil süresi alabiliyorsunuz acaba. İki model içinde.
ReCyko'nun 1600 Mah şarjlı pilerini kullanıyorum. 1 aya yakın kulandım. piller bitmeden tekrar şarj ettim. Yani tam süresini bilmiyorum. Klavyeyi uzun bir süre kullanmadığın zaman kendini uyku moduna alıyor. Herhangi bir tuşa bastığında açılıyor. Bunun için şarjı epey uzun gidiyor. Tek sorunu tuşların ingilizce harflerden oluşması. Türkçe karakterlerin yerlerine alışmak biraz sıkıntı yaratıyor başlarda. Benim kulladığım modelde aydınlatma yok bu arada diğeri de mutemelen aynıdır.

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Efe Kırmaz
%60 vs. de daha iyisi bulunabilir fakat %90 klavyede bu gayet iyi idare eder, imkanınız olursa daha sonradan switchleri değiştirirsiniz çok daha güzel olur. Ayrıca bütçe 2k ya çıkarsa switchsiz ve tuşsuz klavye alıp sonra costum yaparsınız daha da iyi olur, bütçe yoksa bu makul.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pil o kadar gider mi bilemiyorum gene de yanınıza pil alın garanti olur, Rgb veya aydınlatması vs yok maalesef, oyuncu klavyesi tabi ki anti ghosting var.
arkadaşa aldırıyorum red switch istedi birde o tarz custom işlerinden anlamaz uğraşmazda

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,058
İsim
göksel yurtcan
Top Bottom