Neler Yeni

Max 1500TL bütçede red switch mekanik klavye tavsiyesi

omarniyas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ömer faruk ünsal
Bütçe
1500
Ekipman için çok yüksek bütçe ayıramam ki 1500 bile nedense fazla geliyor . Redragon Brahma K586 pro falan düşünüyorum 100 milyon gibi yüksek bir tıklama ömrü yazmışlar ama bu fiyat bandında pek inandırıcı gelmedi , hem bu klavye üzerine yorumlarınızı , hemde bu fiyat bandında size göre en uygun fiyat performans red switch klavye önerilerinizi beklerim .

silencer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
yunus emre bıyık
Ekipman için çok yüksek bütçe ayıramam ki 1500 bile nedense fazla geliyor . Redragon Brahma K586 pro falan düşünüyorum 100 milyon gibi yüksek bir tıklama ömrü yazmışlar ama bu fiyat bandında pek inandırıcı gelmedi , hem bu klavye üzerine yorumlarınızı , hemde bu fiyat bandında size göre en uygun fiyat performans red switch klavye önerilerinizi beklerim .
redragon k617 öneririm eski klavyem bayagı uzun sure kullandım tam fp urunu

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
737
İsim
Musa Topçu
gaming gen tr den akko klavyelere bakabilrisin iyzico %20 cashback var

omarniyas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ömer faruk ünsal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
redragon k617 öneririm eski klavyem bayagı uzun sure kullandım tam fp urunu
Belirtmeyi unutmuşum , %95 veya %100 arıyorum yine de teşekkürler uygun bir ürün bulamazsam düşündüğüm modellerden biri olacak .

redragon brahma da optik switchler olduğunu yazmış satıcı. O yüzden 100 milyon tıklama ömrü denmiş ama aslında optik değil normal switchler var. Bir de outemu switch yani çok iyi değiller. Yine de tam boyut zorunluysa hot swap olduğu için tercih edilebilir. Bir de ayrıca yazılımı çok sorunluymuş, çoğu kişi yazılımını yüklediğinde klavyenin çalışmadığından bahsediyolar. Alacaksanız yazılım kullanmayı unutun.

silencer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
yunus emre bıyık
redragon brahma da optik switchler olduğunu yazmış satıcı. O yüzden 100 milyon tıklama ömrü denmiş ama aslında optik değil normal switchler var. Bir de outemu switch yani çok iyi değiller. Yine de tam boyut zorunluysa hot swap olduğu için tercih edilebilir. Bir de ayrıca yazılımı çok sorunluymuş, çoğu kişi yazılımını yüklediğinde klavyenin çalışmadığından bahsediyolar. Alacaksanız yazılım kullanmayı unutun.
1 bucuk sene oldu ne klavyede sorun yasadım nede yazılımda 1 defa gormeme gibi bir sorun yasadım baskası yasamıs mıdır bilmem ama bende 1 defa olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Belirtmeyi unutmuşum , %95 veya %100 arıyorum yine de teşekkürler uygun bir ürün bulamazsam düşündüğüm modellerden biri olacak .
bu fiyatlara istediğiniz özellik zor 2.ele yonelebilirsiniz

Top Bottom