Sezerinho10
80+ Bronze
Bu sistemi almayı düşünüyorum parasına değer mi?
Karar veremedim ama arasında 1.4k fark varITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıitopya.com
sadece nvidia ekran kartlı mıBu sistemi almayı düşünüyorum parasına değer mi?Alıntıyı görüntüle
sadece nvidia ekran kartlı mı
9 Sene sonra alıcam pc karar veremiyorum o yüzden bilgim var ama çok aşırıda değil (fiyatlar özelinde)sadece nvidia ekran kartlı mı
Kanka şuan 6600 lü bi sistem 11k arada 2k var ben sırf kontrol paneli ve fps oyunlariyla olan uyumu için nvidiayi tercih ederim piyasası ölmeyen kartlar onuda düşünAMD ekran kartlarını öneririm hocam. Nvidia artık fazla pahalı gibi geliyor verdiği performansa göre. Ben şahsen AMD e geçtim nvidia dan çok memnunum. 6000 serisi her türlü babaaa
senin attıgın ryzen 5 5500 işlemci 14453 arkadaşın attıgı ryzen 5 5600 işlemci 13000Karar veremedim ama arasında 1.4k fark var
AMD ekran kartlarını öneririm hocam. Nvidia artık fazla pahalı gibi geliyor verdiği performansa göre. Ben şahsen AMD e geçtim nvidia dan çok memnunum. 6000 serisi her türlü babaaa
Bende o şekilde düşünüyorum ama çoğu sitede her parçayı değiştiremiyorsun , Ya daha üstünü seçtiriyor yada aynı markada olan parçalarıKanka şuan 6600 lü bi sistem 11k arada 2k var ben sırf kontrol paneli ve fps oyunlariyla olan uyumu için nvidiayi tercih ederim piyasası ölmeyen kartlar onuda düşün
Bende o şekilde düşünüyorum ama çoğu sitede her parçayı değiştiremiyorsun , Ya daha üstünü seçtiriyor yada aynı markada olan parçaları
Ekran kartı var , Anakart var , Ram var , Power supply varsenin attıgın ryzen 5 5500 işlemci 14453 arkadaşın attıgı ryzen 5 5600 işlemci 13000
neye karar vermedin hocam ryzen 5 5500 le 5600 arasında dağlar var
5600 yapınca 15.716 oluyor5600 yap işlemciyi 14.xxx e geliyor daha mantikliHero 5A - Game Garaj
HERO 5A, AMD işlemcili ve yeni nesil Nvidia ve AMD Radeon ekran kartı modellerine sahip, AMD hazır sistem bilgisayar en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
Ekran kartı , Anakart markası vs için değer miEkran kartı var , Anakart var , Ram var , Power supply var
Mesaj otomatik birleştirildi:
5600 yapınca 15.716 oluyor
hocam şimdi baktım sizin attığınız sistemin psu artı kasası daha iyi sadece anakartı a serisi değilde b serisi yapın b450 veya b550 yapın bütçeye göre sizin attığınızdaki msi olduğu için 1-2 bin farka değecek bir sistem olmuş bence onu alınEkran kartı var , Anakart var , Ram var , Power supply var
5600 yapınca 15.716 oluyor
Ekran kartı , Anakart markası vs için değer mi
B550m pro yaptığımda ana kartı 16.3k oluyor , İşlemciyi 5600 yaptığımda ise 15.7 oluyor extra monitörde alacağım için 15k üstüne çıkamıyorum bu yüzden kararsız kalıyorumhocam şimdi baktım sizin attığınız sistemin psu artı kasası daha iyi sadece anakartı a serisi değilde b serisi yapın b450 veya b550 yapın bütçeye göre sizin attığınızdaki msi olduğu için 1-2 bin farka değecek bir sistem olmuş bence onu alın