Max 200 TL Mouse Önerisi ?

GamePower Ursa Mouse öneririm 200-210 tl 170 TL'si olanda var detaylı araştırırsan bulursan gerçekten güzel RGB ışığı var ve oldukça kullanışlı DPİ ve ele oturma açısından zaten DPİ vs..'sini Driverdanda ayarlayabilirsin uzun süredir kullanıyorum yaklaşık 2 senedir hiç sorun çıkartmadı düzgün kullanana mis gibi mouse.

asus tuf m3 230 tl
razer deathadder v2 mini 250 tl
razer deathadder essential(bütçene uygun bunu öneririm) 218tl

Razer'ın mouseları da var ama cafcaflı istediğin için yazmadım.

Gamepowerin hiçbir ürününü önermem.
Post automatically merged:

30-40tl artırarak çok daha uzun ömürlü ve kaliteli bir ürün alabilirsin.

Arkasında RGB aydınlatma takıntın varsa:

Gamepowerin hiçbir ürününü önermem.

30-40tl artırarak çok daha uzun ömürlü ve kaliteli bir ürün alabilirsin.

Arkasında RGB aydınlatma takıntın varsa:
GamePower mouse açısından iyi kanka kullanmadan anlayamazsın 2019'dan beri aktif kullanıyorum mouse'yi ama kulaklığı diyorsan oınu bilemem hemen bozuluyor kulaklığı.

Viper mini

Tavsiyem tutuş şekline göre Razer Viper Mini veya Razer Deathadder V2 Mini olur
Eğer claw (pençe) şeklinde tutuyorsan Razer Viper Mini. Eğer palm şeklinde tutuyorsan Deathadder V2 Mini ama elin büyükse daha büyük bi mouse alman gerekecek çünkü bu mouselar büyük ellerle tutmaya pek uygun değil.

Ufak arttırarak g203 lightsync almanı öneririm. Bu fiyatta bilgim yok. Ama corsair katar prodan uzak durmanı tavsiye ederim.
G203 lightsync bu dönemde fiyatını haketmeyen bir mouse kimsenin almasını tavsiye etmem ondan eski olan g102/203 PRODİGY olanlarla karistirmayin lightsynci LS versiyonunun sensörü rezalet

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,199
Üyeler
190,874
Son üye
sevahil
Geri