Laptop kaç yıllıkArkadaşlar laptopum çok ısınıyor. Aslında normal kullanımda değil de oyunlarda işlemci 90 derece falan yanıyor yani sucuk bile pişirirsin üstünde öyle diyim. Soğutucu önerilerinizi bekliyorum.
termal macun vakti gelmiş onun 2015ten kalma laptopuma macun değişimi yaptım 80den 68lere geriledi2014'de aldım.
Macun değişeli 2 sene falan oluyor ama dandik bir macun sürülmüştü.termal macun vakti gelmiş onun 2015ten kalma laptopuma macun değişimi yaptım 80den 68lere geriledi
ben artic mx4 le yeniledim macunu kalite bir macun dandik macunsa gene kurumuştur oMacun değişeli 2 sene falan oluyor ama dandik bir macun sürülmüştü.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemci boşta 50 derece.
10 liralık bir macundu benim sürdüğüm.
arkadaşın dediği çok mantıklı ama önce macunu değiştir soğutucuya gerek kalmaya bilirBence bütçeyi böl 50tl termal macun 150tl soğutucu gibi.
Macun satın almayacağım.Bence bütçeyi böl 50tl termal macun 150tl soğutucu gibi.
Ben gram anlamam laptop sökmekten elimde kalır başka bilgisayarım yok.arkadaşın dediği çok mantıklı ama önce macunu değiştir soğutucuya gerek kalmaya bilir
6-7 yıllık laptoplar için her türlü soğutucu gerekiyor hocam. Kendimden biliyorum.arkadaşın dediği çok mantıklı ama önce macunu değiştir soğutucuya gerek kalmaya bilir
bended de 2015ten kalma laptop var kullanmıyorum soğutucu ısınsın 100e kadar yolu var 105 derece rekor kırmışlığı var6-7 yıllık laptoplar için her türlü soğutucu gerekiyor hocam. Kendimden biliyorum.
youtube marka model yazın içini açan elbet çıkıyor merak etmeyin oradan referans alarak yapabilirsiniz zor bir şey değil laptop bakımı yapmakMacun satın almayacağım.
Ben gram anlamam laptop sökmekten elimde kalır başka bilgisayarım yok.
İçini açan çıkıyor da ben izleyerek yapamam bunu. İzlemekle yapmak farklı. Windows kurmuyoruz sonuçta.bended de 2015ten kalma laptop var kullanmıyorum soğutucu ısınsın 100e kadar yolu var 105 derece rekor kırmışlığı var
youtube marka model yazın içini açan elbet çıkıyor merak etmeyin oradan referans alarak yapabilirsiniz zor bir şey değil laptop bakımı yapmak