goksel53
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 616
aynı siteden aldım ürünü benim mouse 250mah 75 saat kullanım süresi yazıyor onun mousede 65 saat kullanım dıyor kaç mah önerdiğitest ettınmı
aynı siteden aldım ürünü benim mouse 250mah 75 saat kullanım süresi yazıyor onun mousede 65 saat kullanım dıyor kaç mah önerdiğitest ettınmı
knk bir şey sorucam bu aula f75 siyah olanın switch ne olarak geçiyor gri renk'de switchtest ettınmı
leobog graywood v3 dıye gecıyorknk bir şey sorucam bu aula f75 siyah olanın switch ne olarak geçiyor gri renk'de switch
Ben satıyorum PRO MAX modelini 2450 ya sıfır. Nerde 4k?senin önerdiğin mouse kaç mah pro modeline bakma düz modeline bak prosu 4bin tl
senin önerdiğinde 200 mah benim önerdiğimde 200 mah senin ki 8k desteklemiyor benim ki destekliyor adam kullanır kullanmaz kullanırsa hızlı şarjı gider kullanmazsa gitmez daha iyi diye önerdiğin ürün benimıkinden daha kötü iyi araştır öyle öner65 saat pil ömrü var günde 10 saat açık tutsan 6 gün yapar en kötü mad r 200 mahla kaç gün gider kim bilir 8k koymuş ama o mouse 8k kullanılamaz anlatmak istediğim olay bu ama sende onu anlayacak zeka göremedim o yüzden daha fazla yanıt verme
yanlış ürünün fiyatını görmüşüm sonradan gördümBen satıyorum PRO MAX modelini 2450 ya sıfır. Nerde 4k?
knk bir şey sorucam bu aula f75 siyah olanın switch ne olarak geçiyor gri renk'de switch
Bazen farklı switchler kullanabiliyorlar. Genel olarak toplama ürün yaptıkları için mesela kasayı ürettirip işte switchleri başka keycapleri başka yerlerden alıyorlar. Sen foto at ne olur ne olmaz switchleri bakalım.leobog graywood v3 dıye gecıyor
![]()
LEOBOG GrayWood V3 anahtarı doÄrusal gri anahtarları için özel mekanik klavye 3Pin DIY oyun klavyesi MX RGB sıcak-swap anahtarı - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
ne 8 k askıymıs ya cogu oyun desteklemıyorsenin önerdiğinde 200 mah benim önerdiğimde 200 mah senin ki 8k desteklemiyor benim ki destekliyor adam kullanır kullanmaz kullanırsa hızlı şarjı gider kullanmazsa gitmez daha iyi diye önerdiğin ürün benimıkinden daha kötü iyi araştır öyle öner
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yanlış ürünün fiyatını görmüşüm sonradan gördüm
Yani kullanılan switch GrayWood V3 olarak geçiyor doğru muBazen farklı switchler kullanabiliyorlar. Genel olarak toplama ürün yaptıkları için mesela kasayı ürettirip işte switchleri başka keycapleri başka yerlerden alıyorlar. Sen foto at ne olur ne olmaz switchleri bakalım.
arkadaş 8k valo oynuyormuşne 8 k askıymıs ya cogu oyun desteklemıyor
tamam 4 k da uzmezarkadaş 8k valo oynuyormuş
Çoğu pc de desteklemez 4080 kartın yoksa fark bile etmezsin.ne 8 k askıymıs ya cogu oyun desteklemıyor
8k moduna alabilirsin ama 8k performansı alamazsın. Firmalar bile satarken en az 240hz monitör olmalı diyorlar.arkadaş 8k valo oynuyormuş