rasitozbkk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 210
Zenit pro knk rampage yazısına aldanma. Kendi sayfasında 1600 tl ye aldım
dostum amd34 adlı arkadaş kullanıyor 8k valorantta ona söyle8k moduna alabilirsin ama 8k performansı alamazsın. Firmalar bile satarken en az 240hz monitör olmalı diyorlar.
1600 e bedava ama 2k ustu etmezZenit pro knk rampage yazısına aldanma. Kendi sayfasında 1600 tl ye aldım
stok kalmamış knka kendi sitesinde şuan medimarkette 1800 tlZenit pro knk rampage yazısına aldanma. Kendi sayfasında 1600 tl ye aldım
zenit pro önerdiklerinizden 3 5 gömlek daha iyi bencebenim önerdiğimden daha kötü mouseyı daha pahalı olmasına rağmen öneriyor mah değeri 200 diye benim önerdiğim mouse sallıyor kendi önerdiği mousun da 200mah haberi yok mualif olmak için oluyor
f1 pro dan daha mı ıyı xdzenit pro önerdiklerinizden 3 5 gömlek daha iyi bence
fp anlamınca üst segment bence kullandığı sensöre kadarbenim önerdiğimden daha kötü mouseyı daha pahalı olmasına rağmen öneriyor mah değeri 200 diye benim önerdiğim mouse sallıyor kendi önerdiği mousun da 200mah haberi yok mualif olmak için oluyor
ikiside aynı sensörü kullanıyor neye dayanarak üst görüyorsunf1 pro dan daha mı ıyı xd
mcu su daha ıyı ama zenıth pro da 1600 e sahanefp anlamınca üst segment bence kullandığı sensöre kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ikiside aynı sensörü kullanıyor neye dayanarak üst görüyorsun
dostum burada bence sıkıntılı sensin, senin önerdiğin vgn dragonfly f1 pro da 250 mah batarya var, farkındaysan arada aman aman fark yok batarya konusunda ayrıca arkadaşın önerdiği mouse kutu içeriğinden 8k dongle çıkıyor. Sen 4k kullanabilmen için ekstra bir dongle satın alman gerekiyor. Ayrıca 8k hz kullansa 20 saat götürürden hesaplasak bence gayet kafi, iki gün götürür 8k kullanımlaYa dostum gelip burada bana 200 mah bataryası olan bi mouse savunma
aynı sensörlü bir mouseyi daha pahalıya almak enayiliğe giriyor bence benim görüşüm bu şekilde.mcu su daha ıyı ama zenıth pro da 1600 e sahane
Bak olayı anlayamıyorsunuz ben önüme gelen mouse attım 200 mah batarya yapıp 8k olması saçma kullanamayacağın bir ürünü neden alsın insanlar 8k olması birşeyi değiştirmiyor adam 8k alınca çok kullanamıcak şarjı bitecek şunu idrak etseniz yeterlidostum burada bence sıkıntılı sensin, senin önerdiğin vgn dragonfly f1 pro da 250 mah batarya var, farkındaysan arada aman aman fark yok batarya konusunda ayrıca arkadaşın önerdiği mouse kutu içeriğinden 8k dongle çıkıyor. Sen 4k kullanabilmen için ekstra bir dongle satın alman gerekiyor. Ayrıca 8k hz kullansa 20 saat götürürden hesaplasak bence gayet kafi, iki gün götürür 8k kullanımla
mcusu daha ıyı dostum f1 pro nun gıt ozaman z1 al daha ucuz 1400 lıra mı neaynı sensörlü bir mouseyi daha pahalıya almak enayiliğe giriyor bence benim görüşüm bu şekilde.