Neler Yeni

Max 2000 TL kablosuz mouse önerisi

rasitozbkk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
raşit özbek
Zenit pro knk rampage yazısına aldanma. Kendi sayfasında 1600 tl ye aldım

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Göksel
8k moduna alabilirsin ama 8k performansı alamazsın. Firmalar bile satarken en az 240hz monitör olmalı diyorlar.
dostum amd34 adlı arkadaş kullanıyor 8k valorantta ona söyle

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
𝐢𝟓 𝟏𝟑𝟒𝟎𝟎𝐟 𝐀𝐬𝐮𝐬 𝐏𝐫𝐢𝐦𝐞 𝐇𝟔𝟏𝟎𝐌-𝐄 𝐃𝟒 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐥® 𝐀𝐫𝐜™ 𝐀𝟕𝟕𝟎 𝐗𝐏𝐆 𝟖𝐆𝐁 𝐆𝐚𝐦𝐦𝐢𝐱 𝐃𝟑𝟓 (𝟐𝐱𝟖) 𝟑𝟐𝟎𝟎 𝐌𝐇𝐳 𝐒𝐚𝐦𝐬𝐮𝐧𝐠 𝟗𝟕𝟎 𝐄𝐕𝐎 𝐏𝐥𝐮𝐬 𝐌𝐙-𝐕𝟕𝐒𝟏𝐓𝟎𝐁𝐖 𝐏𝐂𝐈-𝐄𝐱𝐩𝐫𝐞𝐬𝐬 𝟑.𝟎 𝟏 𝐓𝐁 𝐌.𝟐 𝐒𝐒𝐃 𝐆𝐚𝐦𝐞𝐁𝐨𝐨𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐆𝐁-𝐆𝟑𝟑𝟖𝟎𝐁𝐁 𝟔𝟓𝟎𝐖 𝟖𝟎+ 𝐁𝐫𝐨𝐧𝐳𝐞 𝐔𝐒𝐁 𝟑.𝟎 𝐌𝐞𝐬𝐡 𝐋𝐨𝐠𝐢𝐭𝐞𝐜𝐡 𝐆 𝐆𝟓𝟏𝟓 𝐋𝐈𝐆𝐇𝐓𝐒𝐏𝐄𝐄𝐃 𝐓𝐊𝐋 𝐊𝐥𝐚𝐯𝐲𝐞 𝐑𝐚𝐦𝐩𝐚𝐠𝐞 𝐍𝐨𝐯𝐚 𝐌𝟒 𝐌𝐨𝐮𝐬𝐞 𝐑𝐚𝐦𝐩𝐚𝐠𝐞 𝐑𝐌-𝐅𝟓 𝐅𝐔𝐑𝐘-𝐗 𝐊𝐮𝐥𝐚𝐤𝐥𝐢𝐤 𝐆𝐈𝐆𝐀𝐁𝐘𝐓𝐄 𝟐𝟑.𝟖" 𝐆𝟐𝟒𝐅-𝟐 𝟏𝟖𝟎 𝐇𝐳

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Göksel
benim önerdiğimden daha kötü mouseyı daha pahalı olmasına rağmen öneriyor mah değeri 200 diye benim önerdiğim mouse sallıyor kendi önerdiği mousun da 250mah haberi yok mualif olmak için oluyor

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
𝐢𝟓 𝟏𝟑𝟒𝟎𝟎𝐟 𝐀𝐬𝐮𝐬 𝐏𝐫𝐢𝐦𝐞 𝐇𝟔𝟏𝟎𝐌-𝐄 𝐃𝟒 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐥® 𝐀𝐫𝐜™ 𝐀𝟕𝟕𝟎 𝐗𝐏𝐆 𝟖𝐆𝐁 𝐆𝐚𝐦𝐦𝐢𝐱 𝐃𝟑𝟓 (𝟐𝐱𝟖) 𝟑𝟐𝟎𝟎 𝐌𝐇𝐳 𝐒𝐚𝐦𝐬𝐮𝐧𝐠 𝟗𝟕𝟎 𝐄𝐕𝐎 𝐏𝐥𝐮𝐬 𝐌𝐙-𝐕𝟕𝐒𝟏𝐓𝟎𝐁𝐖 𝐏𝐂𝐈-𝐄𝐱𝐩𝐫𝐞𝐬𝐬 𝟑.𝟎 𝟏 𝐓𝐁 𝐌.𝟐 𝐒𝐒𝐃 𝐆𝐚𝐦𝐞𝐁𝐨𝐨𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐆𝐁-𝐆𝟑𝟑𝟖𝟎𝐁𝐁 𝟔𝟓𝟎𝐖 𝟖𝟎+ 𝐁𝐫𝐨𝐧𝐳𝐞 𝐔𝐒𝐁 𝟑.𝟎 𝐌𝐞𝐬𝐡 𝐋𝐨𝐠𝐢𝐭𝐞𝐜𝐡 𝐆 𝐆𝟓𝟏𝟓 𝐋𝐈𝐆𝐇𝐓𝐒𝐏𝐄𝐄𝐃 𝐓𝐊𝐋 𝐊𝐥𝐚𝐯𝐲𝐞 𝐑𝐚𝐦𝐩𝐚𝐠𝐞 𝐍𝐨𝐯𝐚 𝐌𝟒 𝐌𝐨𝐮𝐬𝐞 𝐑𝐚𝐦𝐩𝐚𝐠𝐞 𝐑𝐌-𝐅𝟓 𝐅𝐔𝐑𝐘-𝐗 𝐊𝐮𝐥𝐚𝐤𝐥𝐢𝐤 𝐆𝐈𝐆𝐀𝐁𝐘𝐓𝐄 𝟐𝟑.𝟖" 𝐆𝟐𝟒𝐅-𝟐 𝟏𝟖𝟎 𝐇𝐳
benim önerdiğimden daha kötü mouseyı daha pahalı olmasına rağmen öneriyor mah değeri 200 diye benim önerdiğim mouse sallıyor kendi önerdiği mousun da 200mah haberi yok mualif olmak için oluyor
zenit pro önerdiklerinizden 3 5 gömlek daha iyi bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
benim önerdiğimden daha kötü mouseyı daha pahalı olmasına rağmen öneriyor mah değeri 200 diye benim önerdiğim mouse sallıyor kendi önerdiği mousun da 200mah haberi yok mualif olmak için oluyor
fp anlamınca üst segment bence kullandığı sensöre kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

f1 pro dan daha mı ıyı xd
ikiside aynı sensörü kullanıyor neye dayanarak üst görüyorsun

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Emre
Ya dostum gelip burada bana 200 mah bataryası olan bi mouse savunma
dostum burada bence sıkıntılı sensin, senin önerdiğin vgn dragonfly f1 pro da 250 mah batarya var, farkındaysan arada aman aman fark yok batarya konusunda ayrıca arkadaşın önerdiği mouse kutu içeriğinden 8k dongle çıkıyor. Sen 4k kullanabilmen için ekstra bir dongle satın alman gerekiyor. Ayrıca 8k hz kullansa 20 saat götürürden hesaplasak bence gayet kafi, iki gün götürür 8k kullanımla

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim

Amd34

80+ Silver
dostum burada bence sıkıntılı sensin, senin önerdiğin vgn dragonfly f1 pro da 250 mah batarya var, farkındaysan arada aman aman fark yok batarya konusunda ayrıca arkadaşın önerdiği mouse kutu içeriğinden 8k dongle çıkıyor. Sen 4k kullanabilmen için ekstra bir dongle satın alman gerekiyor. Ayrıca 8k hz kullansa 20 saat götürürden hesaplasak bence gayet kafi, iki gün götürür 8k kullanımla
Bak olayı anlayamıyorsunuz ben önüme gelen mouse attım 200 mah batarya yapıp 8k olması saçma kullanamayacağın bir ürünü neden alsın insanlar 8k olması birşeyi değiştirmiyor adam 8k alınca çok kullanamıcak şarjı bitecek şunu idrak etseniz yeterli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,666
Üyeler
160,423
Son üye
BilgeAdam5
Top Bottom