LahmatsuDcr
80+ Silver
Arkadaşlar max 2k bütçem var kablosuz bir mouse önerir misiniz?
Şu mouse kadar saçma bir şey görmedim kablolu alın bunun yerine daha iyi 8k mouse yapıp 200 mah batarya koymak nedir yaVXE MAD R Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
200 kanka. Ama evet su gibi içer.Şu mouse kadar saçma bir şey görmedim kablolu alın bunun yerine daha iyi 8k mouse yapıp 2000 mah batarya koymak nedir ya
pardon bi 0 fazla çıktı200 kanka. Ama evet su gibi içer.
Bende şaşırdım moruk powerbank mi bu sfdsdfsdfpardon bi 0 fazla çıktı
Hahahahha 200 gerçekten az 400 olsaymış tadından yenmezBende şaşırdım moruk powerbank mi bu sfdsdfsdf
Yok yok bunlar iyice az az koklatmaya alıştı. Koysana 500 laaa.Hahahahha 200 gerçekten az 400 olsaymış tadından yenmez
hafıf yapmak icin 200 mah koyup geçiyorYok yok bunlar iyice az az koklatmaya alıştı. Koysana 500 laaa.
Bide 8k mouse yani 8k hz alınca ne kadar sürede biter acaba kablolu da 8k hz vermiyor bi anlamı yokYok yok bunlar iyice az az koklatmaya alıştı. Koysana 500 laaa.
Arkadaşlar max 2k bütçem var kablosuz bir mouse önerir misiniz?
Kanka o zaman 8k yapmasın. 200 mah 4k da bile dayanmaz. Veya mouseu şarjlı yapmasın, çünkü kablosuz da 8k full şarjda takılı kalacağı için kablolu mouse gibi bir şey olur.hafıf yapmak icin 200 mah koyup geçiyor