bir fan mı mantıklı birden çok muVisa kart ile alırsanız 209TL oluyor.Zalman ZM-NS2000 1 Fanlı USB 2.0 17" Notebook Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman ZM-NS2000 1 Fanlı USB 2.0 17" Notebook Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM-NS2000 1 Fanlı USB 2.0 17" Notebook Soğutucu özelliklerini incele, 1.398,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Tek fanlı ama fiyatı yükselmiş.bir fan mı mantıklı birden çok mu
birden çok fan koyamazsın ki ?bir fan mı mantıklı birden çok mu
6 Fanlı soğutular bile var ama fan sayısı arttıkça fazla ses çıkarıyor.birden çok fan koyamazsın ki ?
hmm sen o anlamda demişsin ben birden fazla soğutucu diye anladım6 Fanlı soğutular bile var ama fan sayısı arttıkça fazla ses çıkarıyor.
17'3 Laptopum için soğutucu önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar tek şartım yüksekliği ayarlanabilir olması.
bunların yüksekliği ayarlanmıyor sanırımRampage AD-RC9 TORNADO Siyah 115-115 -15mm (2 adet) Fanlı 10
Rampage AD-RC9 TORNADO Siyah 115-115 -15mm (2 adet) Fanlı 10''-18'' RGB Işıklı book Soğutucu Stand yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com