- Bütçe
- 24000
Arkadaşlar selam. 24 saat içinde sipariş vereceğim fakat kararsız kaldım. Hangi laptopu tercih etmeliyim? Sizin farklı önerileriniz varsa yazabilirsiniz. Teşekkürler.
3050ti ile arasında çok fark var mı? ürünün yorumları endişelendirdi birazHocam piyasada kalan bu bütçedeki son 3060lı laptoplardan birini almanızı öneririm.
gibi
Var hocam ya, 8 gbı 16 yapmayı unutmayın alırsanız.3050ti ile arasında çok fark var mı? ürünün yorumları endişelendirdi biraz
Benim acer laptop var acer servis sıkıntılı diyorlar daha yeni gönderdim servise büyük ihtimal hüsran gibi duruyor bence içindeki parçalardan önce servis önemli3050ti ile arasında çok fark var mı? ürünün yorumları endişelendirdi biraz
ürünün detaylı özelliklerinde desteklenen max bellek 8gb denmiş. Yanlış mı yazmışlar acaba yoksa yükseltilmiyor mu gerçektenVar hocam ya, 8 gbı 16 yapmayı unutmayın alırsanız.
Yanlış yazılmıştır, amazon verilerinde hata çok oluyorürünün detaylı özelliklerinde desteklenen max bellek 8gb denmiş. Yanlış mı yazmışlar acaba yoksa yükseltilmiyor mu gerçekten