AsusAsus Zenbook 14 Ux3402 13.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Asus Zenbook 14 Ux3402 13.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Lenovo LOQ 12.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Lenovo LOQ 12.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Peki şu iki model arasından en iyisi beni en uzun süre götürebilecek olan hangisidir
2.el ne geliyor bu fiyatlara , ben de düşünüyordum da2. El düşünür müsünüz
İkinci el düşünmüyorum atmış olduğum modellere bakıyorum2. El düşünür müsünüz
Asus donanım olarak daha uzun ömürlü mü
Ben donanım olarak öyle gördümİkinci el düşünmüyorum atmış olduğum modellere bakıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asus donanım olarak daha uzun ömürlü mü
kardeşim 30-35 bin tl ve altı bir laptop alınacaksa ikinci el maksimum 1 sene kullanılmış garantili daha iyi bir ürün alınmasını yeğlerim.Maximum 25 bin bütçeli laptop önerisi kullanım amacım borsa, günlük ve araştırma için kullanıcam. Oyun odaklı değil
Aradığım özellikler işlemci ve grafik kartı tarafından diğerlerine göre birazdaha uzun ömürlü olsun kasma ve donma gibi sorunlar minimum seviyesinde olsun çünkü çok fazla sekme açarım bu aradığım özellikler ve bütçe dahilinde önerileriniz nelerdir
LOQ modelinin 4050 versiyonunu kullanıyorum. kasa tipi aynı olduğu için soğutma sistemi hakkında şunu söyleyebilirim "mükemmel" ancak ne amaçla alacağınızı bilmiyorum. eğer oyunda oynarım işimi de yaparım, günlükte kullanırım diyorsan 27 yi buna vereceğine taksitle falan 32,33 bin civarına Loq 4050 versiyonunu al. 8 gb rami sorun etme ilerde 8 daha ekletirsin. sistem güncellenmeye ve overclock olayına çok yatkın yani.O yüzden yukarıdaki 2 model arasından iyi olanı seçip almak istiyorum
Lenovo loq için o fiyat bandına çıkabilirim 1-2 haftaya kadar 4050 modeli iyiyse eğer uzun ömürlü olursaLOQ modelinin 4050 versiyonunu kullanıyorum. kasa tipi aynı olduğu için soğutma sistemi hakkında şunu söyleyebilirim "mükemmel" ancak ne amaçla alacağınızı bilmiyorum. eğer oyunda oynarım işimi de yaparım, günlükte kullanırım diyorsan 27 yi buna vereceğine taksitle falan 32,33 bin civarına Loq 4050 versiyonunu al. 8 gb rami sorun etme ilerde 8 daha ekletirsin. sistem güncellenmeye ve overclock olayına çok yatkın yani.
ama diyorsan illa bu iki cihaz arasından hangisi diye lenovo tercih edebilirsin.
İkinci alamamkardeşim 30-35 bin tl ve altı bir laptop alınacaksa ikinci el maksimum 1 sene kullanılmış garantili daha iyi bir ürün alınmasını yeğlerim.