Neler Yeni

Max 25 bin laptop önerisi

EMRCAN308

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emir Can Küçük
2. El düşünür müsünüz

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Keloğlan 🆚sinek

Peki şu iki model arasından en iyisi beni en uzun süre götürebilecek olan hangisidir
Asus

Farex

80+ Silver
Maximum 25 bin bütçeli laptop önerisi kullanım amacım borsa, günlük ve araştırma için kullanıcam. Oyun odaklı değil
Aradığım özellikler işlemci ve grafik kartı tarafından diğerlerine göre birazdaha uzun ömürlü olsun kasma ve donma gibi sorunlar minimum seviyesinde olsun çünkü çok fazla sekme açarım bu aradığım özellikler ve bütçe dahilinde önerileriniz nelerdir
kardeşim 30-35 bin tl ve altı bir laptop alınacaksa ikinci el maksimum 1 sene kullanılmış garantili daha iyi bir ürün alınmasını yeğlerim.

prens5763

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mirac yıldız
O yüzden yukarıdaki 2 model arasından iyi olanı seçip almak istiyorum
LOQ modelinin 4050 versiyonunu kullanıyorum. kasa tipi aynı olduğu için soğutma sistemi hakkında şunu söyleyebilirim "mükemmel" ancak ne amaçla alacağınızı bilmiyorum. eğer oyunda oynarım işimi de yaparım, günlükte kullanırım diyorsan 27 yi buna vereceğine taksitle falan 32,33 bin civarına Loq 4050 versiyonunu al. 8 gb rami sorun etme ilerde 8 daha ekletirsin. sistem güncellenmeye ve overclock olayına çok yatkın yani.
ama diyorsan illa bu iki cihaz arasından hangisi diye lenovo tercih edebilirsin.

Jakayy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
brk
LOQ modelinin 4050 versiyonunu kullanıyorum. kasa tipi aynı olduğu için soğutma sistemi hakkında şunu söyleyebilirim "mükemmel" ancak ne amaçla alacağınızı bilmiyorum. eğer oyunda oynarım işimi de yaparım, günlükte kullanırım diyorsan 27 yi buna vereceğine taksitle falan 32,33 bin civarına Loq 4050 versiyonunu al. 8 gb rami sorun etme ilerde 8 daha ekletirsin. sistem güncellenmeye ve overclock olayına çok yatkın yani.
ama diyorsan illa bu iki cihaz arasından hangisi diye lenovo tercih edebilirsin.
Lenovo loq için o fiyat bandına çıkabilirim 1-2 haftaya kadar 4050 modeli iyiyse eğer uzun ömürlü olursa
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardeşim 30-35 bin tl ve altı bir laptop alınacaksa ikinci el maksimum 1 sene kullanılmış garantili daha iyi bir ürün alınmasını yeğlerim.
İkinci alamam

Top Bottom