Neler Yeni

Max 250 tl erkek sakal makinesi önerisi

SELTAED

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Süleyman Yıldırım
Max 250 tllik erkekler için sakal bıyık makinesi önerir misiniz?

lorddraq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
muhammed erkenez
Kirli sakal için ;
sakallarınızı sıfır yapsın istiyorsanız da ;
bu ürüne bakabilirsiniz.

SELTAED

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Süleyman Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kirli sakal için ;
sakallarınızı sıfır yapsın istiyorsanız da ;
bu ürüne bakabilirsiniz.
çok az tüy denilebilecek ergenlik başlarında olan sakallar için alttakini mi alayım

lorddraq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
muhammed erkenez
çok az tüy denilebilecek ergenlik başlarında olan sakallar için alttakini mi alayım
Evet alttaki daha mantıklı, çünkü üstteki aslen saç tıraş makinası ama sakallar müsaitse bununla tıraş olmak daha pratik ve hızlı, üstünden de jiletle gidersen 10 dk içinde orman kaçkınından janti bir delikanlıya dönüşebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

15 16 yaş bıyığı için hangisi alınır
Alttaki, dediğim gibi üstteki tamamen sıfır yapmaz kirli sakal olur ama alttakinden daha hızlı tıraş eder, üstünden de Mach 3'le geçersen hem hızlı hem de sinek kaydı olmuş olursun, ben pratik olduğu için üsttekini kullanıyorum bi de çoğu zaman kirli sakal tercih ettiğim için üstteki benim için daha mantıklı.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
eray ahmet
Evet alttaki daha mantıklı, çünkü üstteki aslen saç tıraş makinası ama sakallar müsaitse bununla tıraş olmak daha pratik ve hızlı, üstünden de jiletle gidersen 10 dk içinde orman kaçkınından janti bir delikanlıya dönüşebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alttaki, dediğim gibi üstteki tamamen sıfır yapmaz kirli sakal olur ama alttakinden daha hızlı tıraş eder, üstünden de Mach 3'le geçersen hem hızlı hem de sinek kaydı olmuş olursun, ben pratik olduğu için üsttekini kullanıyorum bi de çoğu zaman kirli sakal tercih ettiğim için üstteki benim için daha mantıklı.
Sinek kaydı için hangisi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,679
Üyeler
168,479
Son üye
Santax
Top Bottom