çok az tüy denilebilecek ergenlik başlarında olan sakallar için alttakini mi alayımKirli sakal için ;
sakallarınızı sıfır yapsın istiyorsanız da ;Philips Multigroom 3000 Serisi MG3720/15 7'si1 Arada Erkek Bakım Set Fiyatı - Trendyol
Philips Mg3720 Erkek Bakım Seti 7’si 1 Arada yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bu ürüne bakabilirsiniz.![]()
Philips S1121/41 AquaTouch Islak ve Kuru Tıraş Makinesi Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Philips S1121/41 AquaTouch Islak ve Kuru Tıraş Makinesi Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Evet alttaki daha mantıklı, çünkü üstteki aslen saç tıraş makinası ama sakallar müsaitse bununla tıraş olmak daha pratik ve hızlı, üstünden de jiletle gidersen 10 dk içinde orman kaçkınından janti bir delikanlıya dönüşebilirsinçok az tüy denilebilecek ergenlik başlarında olan sakallar için alttakini mi alayım
Alttaki, dediğim gibi üstteki tamamen sıfır yapmaz kirli sakal olur ama alttakinden daha hızlı tıraş eder, üstünden de Mach 3'le geçersen hem hızlı hem de sinek kaydı olmuş olursun, ben pratik olduğu için üsttekini kullanıyorum bi de çoğu zaman kirli sakal tercih ettiğim için üstteki benim için daha mantıklı.15 16 yaş bıyığı için hangisi alınır
Sinek kaydı için hangisiEvet alttaki daha mantıklı, çünkü üstteki aslen saç tıraş makinası ama sakallar müsaitse bununla tıraş olmak daha pratik ve hızlı, üstünden de jiletle gidersen 10 dk içinde orman kaçkınından janti bir delikanlıya dönüşebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alttaki, dediğim gibi üstteki tamamen sıfır yapmaz kirli sakal olur ama alttakinden daha hızlı tıraş eder, üstünden de Mach 3'le geçersen hem hızlı hem de sinek kaydı olmuş olursun, ben pratik olduğu için üsttekini kullanıyorum bi de çoğu zaman kirli sakal tercih ettiğim için üstteki benim için daha mantıklı.
alttakiSinek kaydı için hangisi