500 GB HDD sipariş verebilirsiniz ortalama 150 civarınaYeni topladığım sistem için HDD önerilerinizi bekliyorum. Normalde bir HDD mevcut fakat çok eski. Max 250 TL ye nasıl bir HDD alabilirim?
hdd temizse bad sector yoksa sağlığı iyiyse temiz bi format çakıp kullanabilirsin.Peki eski HDD yi takıp kullansam sorun olur mu? 10 yıllık bir HDD
750 gbYeni topladığım sistem için HDD önerilerinizi bekliyorum. Normalde bir HDD mevcut fakat çok eski. Max 250 TL ye nasıl bir HDD alabilirim?
Hocam durumunu bilmiyorum. En son dönüştürücü ile içinden veri almıştım. Sıkıntılı durumdaysa PC ye zarar verir mi?hdd temizse bad sector yoksa sağlığı iyiyse temiz bi format çakıp kullanabilirsin.
250 TL'yi geçemem şu an hocam. Gene de teşekkür ederim.750 gb
Western Digital Scorpio Blue WD7500BPVT 2.5" 750 GB Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital Scorpio Blue WD7500BPVT 2.5" 750 GB Harddisk fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital Scorpio Blue WD7500BPVT 2.5" 750 GB Harddisk özelliklerini incele, 750,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ozaman 150 tl ye bu alınırHocam durumunu bilmiyorum. En son dönüştürücü ile içinden veri almıştım. Sıkıntılı durumdaysa PC ye zarar verir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
250 TL'yi geçemem şu an hocam. Gene de teşekkür ederim.
Hocam eski HDD bayağı emektar. Ve sorunsuz mu bilmiyorum, bilgisayara zarar vermesinden korkuyorum. 480 GB SSD var zaten bende. Ek HDD düşünüyordum.Bence eski HDD ni tak
Sonra git Gaming Gecesidnden 120 GB SSD al
Bu daha iyi olur
Bence ek HDD yerine ek SSD alınHocam eski HDD bayağı emektar. Ve sorunsuz mu bilmiyorum, bilgisayara zarar vermesinden korkuyorum. 480 GB SSD var zaten bende. Ek HDD düşünüyordum.
Hocam peki HDD sıkıntılıysa ve kasaya takıp çalıştırırsam bir zararı olur mu? Ben pek bilgili ve tecrübeli değilim bu konularda...Bence ek HDD yerine ek SSD alın
Alacağınız HDD çok performanslı olmaz ama SSD iyi olur
Ha eğer hız değil de daha çok depolama lazım derseniz alınabilir tabii bir HDD
Diğer parçalara zarar vermez. O HDD'ye attıklarınızı yedekleyin diskte sıkıntı çıkarsa da verileriniz de kaybolmaz.Hocam peki HDD sıkıntılıysa ve kasaya takıp çalıştırırsam bir zararı olur mu? Ben pek bilgili ve tecrübeli değilim bu konularda...