Neler Yeni

Max. 250tl Kulaküstü Kulaklık Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Taner Kara
Bütçe
250
Merhaba arkadaşlar bu tür kulaklık olaylarına biraz uzağım kendi kulaklığımı bimden almıştım 2 sene götürünce sağ taraf yere düşünce kırıldı ve ses gelmiyor. Bende ufak bir araştırmaya girdim bütçem az biliyorum fakat bulduklarım arasında sizden yardım istiyorum öneriniz var ise yazabilirsiniz.
Benim bulduğum bütçeme uygun kulaklıklar ;
James Donkey 710 ile 711 arasında ne fark var bilmiyorum tam olarak bilen varsa açıklarsa sevinirim aynı fiyattalar eski videoları izledim kulaklıkla ilgili güzel yorumlar var James Donkey hakkında aklımda şuan James Donkey 711 var sizler ne dersiniz yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Faruk Karabacak
710 ile 711 aynı ama 710a konforsuz diyorlar 711 i 2 senedir kullanan arkadaşım var aşırı memnun

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,796
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Bugün gaming gecesine güzel kulaklıklar gelebilir bi göz at derim.

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
Merhaba arkadaşlar bu tür kulaklık olaylarına biraz uzağım kendi kulaklığımı bimden almıştım 2 sene götürünce sağ taraf yere düşünce kırıldı ve ses gelmiyor. Bende ufak bir araştırmaya girdim bütçem az biliyorum fakat bulduklarım arasında sizden yardım istiyorum öneriniz var ise yazabilirsiniz.
James Donkey 710 ile 711 arasında ne fark var bilmiyorum tam olarak bilen varsa açıklarsa sevinirim aynı fiyattalar eski videoları izledim kulaklıkla ilgili güzel yorumlar var James Donkey hakkında aklımda şuan James Donkey 711 var sizler ne dersiniz yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkürler
Bende Omen 800 var satmayı düşünüyorum. Normalde 300 tl gibi düşünüyordum ama kargo parasını veririm dersen 250 TL'ye sana bırakırım. Garantisi daha yaklaşık 1.5 sene var. Almayı düşünürsen özelden yaz konuşalım.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,533
İsim
Oğuz Oğuz
Sabah 712 249tl idi n11'de :/

Jokester

80+ Bronze
istanbuldaysan 175 TL'ye rampage rogue bırakayım sıfır. ama jelatin vs bulamıyorum belgeleride nerede bilmiyorum. ama hiç kullanmadım zaten ortada kasa yok hala. butcem artti kaliteli kulaklik alicam

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Faruk Karabacak
Bugün gaming gecesine güzel kulaklıklar gelebilir bi göz at derim.
İnan onu bekliyorum bende şuan ama bu gaming gecesi diyip duruyorlar gerçekten indirim oluyor mu yoksa yalandan indirim mi valla şuan hesabımda 470 lira para var güzel bir kulaklık güzel indirime gelirse alıcam bunu steelseries artics 3 ü beğenmeyip bugün iade etmiş rampage comfort kulaklığının kablosu kopmuş biri olarak yazıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende Omen 800 var satmayı düşünüyorum. Normalde 300 TL gibi düşünüyordum ama kargo parasını veririm dersen 250 TL'ye sana bırakırım. Garantisi daha yaklaşık 1.5 sene var. Almayı düşünürsen özelden yaz konuşalım.
Satma sebebin ne memnun değil misin ve dolap vs gibi uygulamalarda satışa koyduysan link atabilir misin

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,796
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
İnan onu bekliyorum bende şuan ama bu gaming gecesi diyip duruyorlar gerçekten indirim oluyor mu yoksa yalandan indirim mi valla şuan hesabımda 470 lira para var güzel bir kulaklık güzel indirime gelirse alıcam bunu steelseries artics 3 ü beğenmeyip bugün iade etmiş rampage comfort kulaklığının kablosu kopmuş biri olarak yazıyorum
Her üründe gerçekten indirim olmasa da bazı ürünlerde gerçekten sağlam indirim oluyor.

Satma sebebin ne memnun değil misin ve dolap vs gibi uygulamalarda satışa koyduysan link atabilir misin
İndirimde şu an. Düşünebilirsin.

Son düzenleme:

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar

Malum sarı sitede ilan var onu özelden atayım sana. Satma sebebine gelince gayet güzel kulaklık ama maalesef okuldan dolayı oyun oynama fırsatım olmuyor. Satıp en azından dışarda kullanabileceğim bir kulaklık alacağım. Şu anda müzik dinlemek için bir kulaklığım yok. Dışarıya da götürmek çok mantıksız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Faruk Karabacak
Her üründe gerçekten indirim olmasa da bazı ürünlerde gerçekten sağlam indirim oluyor.

Trendyoldan ki fiyatın yarı fiyatı bu siteye güvenilir mi ona göre alıcam

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Faruk Karabacak

Hocam şuan gördüm pc hocası paylaşmış güvenilir demek ki peki kulaklık nasıl bir kulaklık şuan inan senin lafına bakıyorum iyi dersen alıcam

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,796
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Hocam şuan gördüm pc hocası paylaşmış güvenilir demek ki peki kulaklık nasıl bir kulaklık şuan inan senin lafına bakıyorum iyi dersen alıcam
Sağlam kulaklık, 400 liraya zaten piyasada adam gibi elle tutulacak bir kulaklık yok.
Alıp almamak size kalmış tabi ki fakat dediğim gibi 400 lira bandında tercih edilebilecek bir kulaklık.

Top Bottom