MAX 2K telefon tavsiyesi

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
4,571
Arkadaşlar rami ve hafızası yüksek olan kamerasına pek önem vermiyceğim telefon önerilerinize açığım max 2k olursa sevinirim 2k yı aşamam

Biliyorum biraz eskidi ama bence hala piyasada yeri olan bir telefon Xiaomi Redmi Note 8 En Ucuz Fiyat ve Özellikleri - Epey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2000tl ye gorilla glass 5 var. Taş falan bulamazsanız sırtlanın telefonu. (Ceviz kırma tavsiyesi değildir.)
Redmi note 6 pro kullanıcısı olarak 2000 tl ye almayı düşünüyodum telefonu birde gorilla glass 3 en üst kattan (4 katlı bina) bodrum kata kadar düşe düşe indi kamera lensi kırıldı sadece

Ama o bütçelere çıkacaksanız mobil gamerların gönlünde taht kurmuş sayılabilecek bir model var Xiaomi Redmi Note 8 Pro (64 GB) En Ucuz Fiyat ve Özellikleri - Epey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Redmi note 6 pro kullanıcısı olarak 2000 TL ye almayı düşünüyodum telefonu birde gorilla glass 3 en üst kattan (4 katlı bina) bodrum kata kadar düşe düşe indi kamera lensi kırıldı sadece
2000tl bütçeye kadar başka alınabilecek ne var düşünüyorum şuan

O zaman note 8 aile telefonu için yeter de artar bile teknosa da stok durumu falan hiçbir fikrim yok. Stokta varsa ne güzel.

TCL 10L, Samsung Galaxy M21 bakabilirsiniz. Bütçenizi artırabilirseniz kat ve kat daha iyi olan Realme 7'yi tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,186
Üyeler
187,945
Son üye
oktaydgnn
Geri