TeknoPiyon
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 4,571
Arkadaşlar rami ve hafızası yüksek olan kamerasına pek önem vermiyceğim telefon önerilerinize açığım max 2k olursa sevinirim 2k yı aşamam
Redmi note 6 pro kullanıcısı olarak 2000 tl ye almayı düşünüyodum telefonu birde gorilla glass 3 en üst kattan (4 katlı bina) bodrum kata kadar düşe düşe indi kamera lensi kırıldı sadeceBiliyorum biraz eskidi ama bence hala piyasada yeri olan bir telefon Xiaomi Redmi Note 8 En Ucuz Fiyat ve Özellikleri - Epey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2000tl ye gorilla glass 5 var. Taş falan bulamazsanız sırtlanın telefonu. (Ceviz kırma tavsiyesi değildir.)
2000tl bütçeye kadar başka alınabilecek ne var düşünüyorum şuanRedmi note 6 pro kullanıcısı olarak 2000 TL ye almayı düşünüyodum telefonu birde gorilla glass 3 en üst kattan (4 katlı bina) bodrum kata kadar düşe düşe indi kamera lensi kırıldı sadece
Oyuncu değil ya anne ve babama alıcamda ama teknosa dan almak zorundayım sanırımAma o bütçelere çıkacaksanız mobil gamerların gönlünde taht kurmuş sayılabilecek bir model var Xiaomi Redmi Note 8 Pro (64 GB) En Ucuz Fiyat ve Özellikleri - Epey
Arkadaşlar rami ve hafızası yüksek olan kamerasına pek önem vermiyceğim telefon önerilerinize açığım max 2k olursa sevinirim 2k yı aşamam