Max 2K Wireless Mouse Önerisi

G703 lightspeed deneme fırsatım oldu, ele güzel oturuyor ama şahsi tercihim olmazdı. V2 Pro avuç kısmında biraz farklı sanırım, eloshapes öyle diyor ama deneme fırsatım olmadı. Media Markt 'ta fareler oluyor ancak onlar da kilitli, ergonomi anlamak imkansız 😅
Sanırım V2 Pro düşüneceğim, zaten en ucuz amazonda. Memnun kalmazsam iade eder başka bir şey bakarım. Size de diğer arkadaşlara da yardımları için teşekkürler.
Rica ederim, deneyimlerinizi paylaşırsanız diğer alacak arkadaşlar da yardımcı olur. Hayırlı geceler. Hayırlı ramazanlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rica ederim, deneyimlerinizi paylaşırsanız diğer alacak arkadaşlar da yardımcı olur. Hayırlı geceler. Hayırlı ramazanlar.
Diğer alacak arkadaşlar da ilgilenmiş olur **

Bİlgilenmiş******

Hay böyle klavyenin.

Param var diyorsan v3pro al ya da xm2we al ninjutso lamzu falan hikaye switchleei mekanik 6 ay sonra çift tiklamaya başlar latency yersin. Xm2we hem malzeme kalitesi hem de switch bakimindan iyi uzun yıllar gider sensör olarakta youtube da karşılaştırma var atlantis ve x2 yi tokatlıyor

Şahsen ben kesinlikle Viper V2 PRO öneririm.

Param var diyorsan v3pro al ya da xm2we al ninjutso lamzu falan hikaye switchleei mekanik 6 ay sonra çift tiklamaya başlar latency yersin. Xm2we hem malzeme kalitesi hem de switch bakimindan iyi uzun yıllar gider sensör olarakta youtube da karşılaştırma var atlantis ve x2 yi tokatlıyor
Şahsen ben kesinlikle Viper V2 PRO öneririm.
V3 Pro güzel ancak o kadar param yok :)
Viper V2 Pro da iyi, fiyatını da hak ediyor diyebiliriz ama ben asimetrik tasarım istiyorum clawdan biraz palma doğru geçmek istiyorum daha rahat olsun diye.
Amazon'da, incehesap DA V2 Pro + Dock Bundle olarak 1700 tl ye satıyor, bu gece onu aldım. Birkaç gün içerisinde elimde olur, kullanırım diye umuyorum. Dongle çalışmıyor şeklinde yorumlar vardı ama onların docku dongle ile karıştırdıklarından şüpheleniyorum, sıkıntı olursa iadesinde sorun yaşamamak için Amazondan aldım. Merak edenler olursa sorularını yanıtlayabilirim.

V3 Pro güzel ancak o kadar param yok :)
Viper V2 Pro da iyi, fiyatını da hak ediyor diyebiliriz ama ben asimetrik tasarım istiyorum clawdan biraz palma doğru geçmek istiyorum daha rahat olsun diye.
Amazon'da, incehesap DA V2 Pro + Dock Bundle olarak 1700 TL ye satıyor, bu gece onu aldım. Birkaç gün içerisinde elimde olur, kullanırım diye umuyorum. Dongle çalışmıyor şeklinde yorumlar vardı ama onların docku dongle ile karıştırdıklarından şüpheleniyorum, sıkıntı olursa iadesinde sorun yaşamamak için Amazondan aldım. Merak edenler olursa sorularını yanıtlayabilirim.
DA V2 PRO güzel de bayağı ağır hocam

Öyle bir şeyden bahsetmiyorum zaten
Ama lanzu
Ninjatu sora
Razer viper v2 pro
Gibi mouseler var aerox 3 fiyatı st olduğu için pahalı
Bu arkadaşımızın saydıklarının yanında aerox 3 kim ya?

DA V2 PRO güzel de bayağı ağır hocam
Ayakları kaliteli olduktan sonra o kadar ağırlık sorun değil benim için. Garantiye yolladım, yoksa güncel farem Rival 3 Wireless idi, DA hem bi tık daha hafif hem de ayakları daha iyi. Aynı zamanda elimde sirius m de var lightweight hevesimi aldım, gerçekten hoş bir mesele ama DA 2 Pro dan DA 3 Pro ya 1300 tl fiyat farkına indirimden bir de Glorious Model O-D wireless çakılır hani az bir fark değil. En azından benim için yüksek bir maliyet 🥲 Bakalım DA 2 Pro üzmezse güzel günlerde kullanırım umarım, üzerse zaten iade edip mecburen bütçe artıracağım. O zaman Viper V2 Pro ya da DA V3 Pro.

Ayakları kaliteli olduktan sonra o kadar ağırlık sorun değil benim için. Garantiye yolladım, yoksa güncel farem Rival 3 Wireless idi, DA hem bi tık daha hafif hem de ayakları daha iyi. Aynı zamanda elimde sirius m de var lightweight hevesimi aldım, gerçekten hoş bir mesele ama DA 2 Pro dan DA 3 Pro ya 1300 TL fiyat farkına indirimden bir de Glorious Model O-D wireless çakılır hani az bir fark değil. En azından benim için yüksek bir maliyet 🥲 Bakalım DA 2 Pro üzmezse güzel günlerde kullanırım umarım, üzerse zaten iade edip mecburen bütçe artıracağım. O zaman Viper V2 Pro ya da DA V3 Pro.
Viper V2 PRO alabilirsen alın hocam gereçekten FOCUS PRO sensör çok iyi, Focus+ a arasındaki farkı FPS oyunları oynuyorsan hissedersin.

Viper V2 PRO alabilirsen alın hocam gereçekten FOCUS PRO sensör çok iyi, Focus+ a arasındaki farkı FPS oyunları oynuyorsan hissedersin.
Ağırlıklı olarak fps oynuyorum ancak üst seviye oynayamıyorum zaten :D Focus+ da iyi bir sensör, beni keser diye umuyorum. Şu anda önceliğim biraz daha ergonomik olması, zaten Viper V2 Pro'ya 2.4 k verirsem VA 3 Pro'ya da 3k verir rahat ederim ancak şu anda o kadar masrafa girmek istemiyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,496
Üyeler
190,754
Son üye
rescover
Geri