Neler Yeni

Max 300 TL kulaklık önerisi

Omni-Man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
894
İsim
A
narin kullanmak gerek masaya falan 10 cm yukardan atsan çatlar
rahatlığı iyi ama kablosu dolanıyor bir süre sonra örgü kısmı soyuluyor plastik kısım gözüküyor uzun kullanımda sıkıntılar yaratır
ben bu sorunları 3 ayda yaşadım benim kullanıcı hatamda olabilir bilmiyorum ama aynı sorunları @AdnanKe ve @EmreBey52 de yaşamıştı
Hmm benim eski kulaklık da öyle olmuştu şuan kararsız kaldım

Mercedesbenz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Arda Öztürk

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
narin kullanmak gerek masaya falan 10 cm yukardan atsan çatlar
rahatlığı iyi ama kablosu dolanıyor bir süre sonra örgü kısmı soyuluyor plastik kısım gözüküyor uzun kullanımda sıkıntılar yaratır
ben bu sorunları 3 ayda yaşadım benim kullanıcı hatamda olabilir bilmiyorum ama aynı sorunları @AdnanKe ve @EmreBey52 de yaşamıştı
Bir çok kişi uzun kullanımda bu sorunları yaşamamış ve daha önce tecrübe ettim kulaklığı,anlattığınız kadar kötü değil.(yere düşünce hemen kıralacak kadar)
Ayrıca örgü kablo kullanıyor bu kadar hızlı nasıl soyuldu onu anlayamadım,kuzenime aldırdım aynı kulaklığı henüz böyle bir sorun yaşamadı.(onun da yaklaşık 3 ay olmuştur alalı)
Kampanyalar birleşmiyor diye biliyorum denedinmi ?
Birleşmiyor derken ?

Mercedesbenz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Arda Öztürk
Bir çok kişi uzun kullanımda bu sorunları yaşamamış ve daha önce tecrübe ettim kulaklığı,anlattığınız kadar kötü değil.(yere düşünce hemen kıralacak kadar)
Ayrıca örgü kablo kullanıyor bu kadar hızlı nasıl soyuldu onu anlayamadım,kuzenime aldırdım aynı kulaklığı henüz böyle bir sorun yaşamadı.(onun da yaklaşık 3 ay olmuştur alalı)

Birleşmiyor derken ?
Yeni hesap ve 150tl ye 50 TL indirimi birleştiriliyor mu yani?

Ariseks

80+ Gold

Burda incelemesi var
Almadan deneme şansınız varsa iyi olur kafası biraz büyük kişileri rahatsız ediyordu galiba

En İyi Cevap
3

Birleşmiyor derken ?
aldığım anda kutudan kablosu dolanmış halde geldi ve 1 ay sonra soyuldu malzeme kalitesi de iyi değil ama o fiyat bandında pekte alternatif yok gibi

Top Bottom