Sen amazounu aliexpress ile karıştırdın galiba.ben amazonu geç getiriyor sanıyordum gerçekten
yo ben ikisinide yurt dışı sandımSen amazounu aliexpress ile karıştırdın galiba.
serbest piyasa kanka ben bunu sana 1k'ya satayım istersenhocam bence bi değişiklik vardır bence hatta aliexpress yurt dışı vergiyi saymadan satılıyor daha ucuz olması gerek fark varsa nedir?
300 varken neden 1k ya 2. el alayımserbest piyasa kanka ben bunu sana 1k'ya satayım istersen
bende onu diyorum serbest piyasa 300'e satanda olur 1.5k'ya satanda300 varken neden 1k ya 2. el alayım
abi oda alınıyorsa daha ucuz onu alayamazonda çok güvenilirdir ailenizi ikna edebilirseniz
bende gerçek satcaksınız sandım hocam arkadaşlar yarın kesin alıyorum f310 titreşimi yokmuş titreşimi olan bir tane önerdiğiniz varmı acaba?bende onu diyorum serbest piyasa 300'e satanda olur 1.5k'ya satanda
Logitech f310 başka ürünlere yönelmeyin rampage vs. Pişman olmazsınız en azındanArkadaşlar ilk olarak itopya , İncehesap vb sitelerin güvenilir olduğunu biliyorum ama aileme anlatsam anlamıyorlar bu yüzden trendyol veya hepsi burada gibi sitelerden önerirseniz sevinirim fiyat max 350 yaparım öneri yaparmısınız futbol oyunlarını klavye ile oynamak istemiyorum
beyler trendyolda stok kalmamış f310 60 lira daha fazla olanı var sizce 60 lira fazla verip alayımmı yoksa başka önerdiğiniz varmı arkadaşlar hemen söylerseniz evinirim alacağım şimdiLogitech f310 başka ürünlere yönelmeyin rampage vs. Pişman olmazsınız en azından
https://www.amazon.com.tr/dp/B00CJA...e=380333&creativeASIN=B00CJAF3ME&linkCode=asn satıcı amazon gönül rahatlığıyla alabilirsiniz hocambeyler trendyolda stok kalmamış f310 60 lira daha fazla olanı var sizce 60 lira fazla verip alayımmı yoksa başka önerdiğiniz varmı arkadaşlar hemen söylerseniz evinirim alacağım şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
online yokmu arkadaşlar alayımmı 390 lira olanı
hocam annemler başka şeylerde aldı trendyoldan dur bi sorayım annemlerehttps://www.amazon.com.tr/dp/B00CJA...e=380333&creativeASIN=B00CJAF3ME&linkCode=asn satıcı amazon gönül rahatlığıyla alabilirsiniz hocam
amazonda varsa öyle alın hocam amazon ilk siparişte 50 tl indirim de yapıyor diye biliyorumhocam annemler başka şeylerde aldı trendyoldan dur bi sorayım annemlere