- Konu Sahibi Konu Sahibi
amazondan almam bekleyemem benArkadaşın attığı f310 amazon satışlı.Güvenilirdir.
Al. En kötü iade. Amazon kolaylık sağlar zaten.
amazondan almam bekleyemem benArkadaşın attığı f310 amazon satışlı.Güvenilirdir.
Al. En kötü iade. Amazon kolaylık sağlar zaten.
Bekleyemem derkenamazondan almam bekleyemem ben
Amazon 10 güne mi getirecek, ne beklemesiBekleyemem derken
amazon uzun sürmüyormuBekleyemem derken
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amazon 10 güne mi getirecek, ne beklemesi
Alakası yok normali 2 3 güne prime olan ürünüde 1 en geç 2 güne getiriyoramazon uzun sürmüyormu
ben amazonu geç getiriyor sanıyordum gerçektenAlakası yok normali 2 3 güne prime olan ürünüde 1 en geç 2 güne getiriyor
amazonda çok güvenilirdir ailenizi ikna edebilirsenizArkadaşlar ilk olarak itopya , İncehesap vb sitelerin güvenilir olduğunu biliyorum ama aileme anlatsam anlamıyorlar bu yüzden trendyol veya hepsi burada gibi sitelerden önerirseniz sevinirim fiyat max 350 yaparım öneri yaparmısınız futbol oyunlarını klavye ile oynamak istemiyorum
Kendi sattığı ürünlerde rahatlıkla alabilirsin. Prime alırsan bazı ürünlerde çok hızlı geliyor ve kargo ücreti olmuyor. Mesela 2 3 tane prime siparişi vermiştim hepside ertesi gün geldi Ankarayaben amazonu geç getiriyor sanıyordum gerçekten
Amazondan şu 2 hafta içerisinde 4 sipariş verdim.amazondan almam bekleyemem ben
5 gün içinde getirse yeter elazığdayım prime mıraym boş işKendi sattığı ürünlerde rahatlıkla alabilirsin. Prime alırsan bazı ürünlerde çok hızlı geliyor ve kargo ücreti olmuyor. Mesela 2 3 tane prime siparişi vermiştim hepside ertesi gün geldi Ankaraya
Ürünleri belirtme sebebim şu.Amazondan şu 2 hafta içerisinde 4 sipariş verdim.
Kalem silgi uç sıcak çikolata.
Her biri ayrı ayrı olarak geldiler ve kargo ücretsiz.
Satıcıya göre max 4 5 günde gelir.
Bunu demen amazonu değil beni üzdü
amazon yurtdışımıAmazondan şu 2 hafta içerisinde 4 sipariş verdim.
Kalem silgi uç sıcak çikolata.
Her biri ayrı ayrı olarak geldiler ve kargo ücretsiz.
Satıcıya göre max 4 5 günde gelir.
Bunu demen amazonu değil beni üzdü
Amazon yurt dışı değil.amazon yurtdışımı
bunu da çok övüyorlar ben sırf logitech olduğu için aldım dilerseniz bu ürünü de alabilirsinizamazonda çok güvenilirdir ailenizi ikna edebilirseniz