Çok tuzlu geliyor hocam göze ya ne diyorsunuz değermiki ninjutsu felanmı daha iyidir bumu![]()
Razer DeathAdder V3 Pro RZ01-04630100-R3G1 Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri
Razer DeathAdder V3 Pro RZ01-04630100-R3G1 Kablosuz Optik Oyuncu Mouse en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
V3 Pro en iyi sensörü kullanıyor şuan piyasadaki. Ama dersen hem kaliteli hem minik hem ucuz hem de hafif atlantis mini indirimdeyken kaçırmayın.Çok tuzlu geliyor hocam göze ya ne diyorsunuz değermiki ninjutsu felanmı daha iyidir bumu
Atlantis mini fazla küçük kalır yüksek ihtimalle hocamV3 Pro en iyi sensörü kullanıyor şuan piyasadaki. Ama dersen hem kaliteli hem minik hem ucuz hem de hafif atlantis mini indirimdeyken kaçırmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lamzu atlantis mini alsanız da sizi fazlasıyla tatmin edecektir.
Elinin boyutu?Atlantis mini fazla küçük kalır yüksek ihtimalle hocam
15,5-16 felan herhalde metreyle ölçmedim uygulama ile ölçtüm iş yerindeyimdeElinin boyutu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya da şuan kullandığın mouse?
Lamzu mini sana çok küçük gelmez gibi. Bi bakar mısın ölçülerine?15,5-16 felan herhalde metreyle ölçmedim uygulama ile ölçtüm iş yerindeyimde
Şuan rampage smx r44 kullanıyorum
Lamzu mini sana çok küçük gelmez gibi. Bi bakar mısın ölçülerine?