V2 pro ile v3 sensörler aynı mı?Lamzu Atlantis Mini Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Dış ambalajı açılmış ürünlerde koşulsuz şartsız iade kabul edilmez. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
Ninjutso Sora Wireless Mouse
Kargoya teslim süresi: 1 iş günü Mouse ürünlerinde iade politikası: Dış ambalajı açılmış ürünlerde koşulsuz şartsız iade kabul edilmez. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.comMesaj otomatik birleştirildi:
1.V3 Pro
2.Sora
3.Mini
Fiyat olarak ise Atlantis mini alınır.
Ben fps oynuyorsanız plus wawe veya zero alınHa xraypadi wraithde görmemiştim bakayım tekrardan
ac2 hariç aşırı uygunX-Raypad Ler wraith de gereksiz pahalı, lamzu energpon güzel.
AynıV2 pro ile v3 sensörler aynı mı?
o zaman amazondan ac2 hocam veya steelseries qck+Mousepade 1000 lira veremem valla ya
Hocam daha ucuz öneriniz varmı aqualar 950 lira yaBen fps oynuyorsanız plus wawe veya zero alın
ac2 hariç aşırı uygun
Tamamdır teşekkürlerAynı
o zaman amazondan ac2 hocam veya steelseries qck+
Birde 1k-1300 felan kulaklık önerin varmıdırAynı
o zaman amazondan ac2 hocam veya steelseries qck+
Blackshark v2xHocam daha ucuz öneriniz varmı aqualar 950 lira ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamamdır teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde 1k-1300 felan kulaklık önerin varmıdır
V2 Pro 650IPS 50G V3 Pro 750 IPS 70G farklı yani.V2 pro ile v3 sensörler aynı mı?
Olur.Biostar b550mh anakartım var ses kartı yeterli olur mu
ALC887 ses yongası bulunuyor, ortalama sayılır. Kulaklık Max performansı vermez ama sonar gg, dobly gibi uygulamalar ile çok çok iyi seviyelere getirilebiliyor, thx ve razerin 7.1 uygulamasını önermiyorum, sesi çok boğuklaştırıyor.Biostar b550mh anakartım var ses kartı yeterli olur mu
Dolby felan nasıl kullanılıyor hiç bilmiyorum vallaALC887 ses yongası bulunuyor, ortalama sayılır. Kulaklık Max performansı vermez ama sonar gg, dobly gibi uygulamalar ile çok çok iyi seviyelere getirilebiliyor, thx ve razerin 7.1 uygulamasını önermiyorum, sesi çok boğuklaştırıyor.
Hocam internet üzerinden minik bir araştırma ile bulabilirsiniz eq ayarlarını falanDolby felan nasıl kullanılıyor hiç bilmiyorum valla