Saydıklarının hepsi aşağıdaki klavyede var.en fazla 400 TL olmak üzere klavye almayı düşünüyorum.
RGB takıntım var sonradan türkce baskı olmazsa sevinirim.
mekanik olursa red swtich olmasına dikkat ediyorum.
şimdiden teşekkürler.
benimde aklımda bu vardSaydıklarının hepsi aşağıdaki klavyede var.
Bu akşam Gaming Gecesi indirimi var, orada genelde indirime giriyor 299 TL'den satılıyor.
buna bakmıştım ama küçük enter ve türkce tuşları sonradan basıldığı için elemiştimGamePower Katana Outemu Red Switch USB RGB Gaming Mekanik Klavye 309,00 TL
![]()
GamePower Katana Outemu Red Switch USB RGB Gaming Mekanik Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ben 17 Nisan'da satın aldım. 21 Nisan'da geldi.benimde aklımda bu vard
buna bakmıştım ama küçük enter ve türkce tuşları sonradan basıldığı için elemiştim
Sen bilirsin dostum , bu nasıl ? ;benimde aklımda bu vard
buna bakmıştım ama küçük enter ve türkce tuşları sonradan basıldığı için elemiştim
Ben 17 Nisan'da satın aldım. 21 Nisan'da geldi.
O zamandan beri kullanıyorum. Gayet güzel klavye.
Akşam indirimde yakalarsan, al bence. Şimdiden hayırlı olsun.
sonradan türkçe baskı tuşlarda rgb aydınlatmasında sıkıntı yaşıyor musun acaba?Ben 17 Nisan'da satın aldım. 21 Nisan'da geldi.
O zamandan beri kullanıyorum. Gayet güzel klavye.
Akşam indirimde yakalarsan, al bence. Şimdiden hayırlı olsun.
Klavyede öyle bir şey yok.sonradan türkçe baskı tuşlarda RGB aydınlatmasında sıkıntı yaşıyor musun acaba?
tmmdır çok teşekkür ederimKlavyede öyle bir şey yok.
Knk 400tlye gerek yok 1hafta önce rampage orion isimli klavye aldım rgb bir sürü mıdu var yay sesi yok sana tavsiye ederim 300tlye red switch alırsın ben aşırı memnunumen fazla 400 TL olmak üzere klavye almayı düşünüyorum.
RGB takıntım var sonradan türkce baskı olmazsa sevinirim.
mekanik olursa red swtich olmasına dikkat ediyorum.
şimdiden teşekkürler.