Neler Yeni

Max 400 TL mouse önerisi

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Elin büyük değilse Steelseries rival 3 seni tatmin eder.Ben 3 yıldır kullanıyorum.

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
bende essential var örgü kablosu çok dandik soyulma oldu iş işten geçtikten sonra önlem aldım onu göz önünde bulundurman lazm herkes razer önercek ama neden razer bunu sana kimse açıklamayacak ben bi daha alsam asus ya da steel series alırdım
nasıl önlem aldın mesela

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
güvenilir ama genede araştır birşry çıkarsa bana patlamasın zaten bugün model d wireless alcam pckolik den
Mesaj otomatik birleştirildi:

rival 3 de olur baya iyi mouse
birkaç yerden baktım herkes güvenilir sorun çıktı hemen ilgilendiler falan yazmış

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat

Oswald

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Talha
Merhaba arkadaşlar şuan gamepower ursa kullanıyorm ama sanırım kabloda temassızlık var sürekli algılamama hatası veriyor yeni mouse arıyorum ellerim çok büyük değil daha çok valorant oynuyorum tutuş şeklim palm grip önerilerinizi bekliyorum eğer 300-350 TL olan mouse ile 400 TL olan mouse arasında çok fark yoksa ucuz olanı önerirseniz çok iyi olur şuan aklımda steelseries rival 3 ve gamepower sendo var siz hangilerini önerirsiniz
Rival 3 kullanıyorum gayette memnunum.

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Dh de kaliteli mouse fakat biraz daha kambur bir mouse ve fps oyunu oynuyorsan rahatsız bir tutuşu var.
herkes razer önermiş kafam karıştı biraz aslında

Metro 2033

80+ Bronze
viper mini çok güzel bir mouse bence rival 3 ve deathadder den de iyi claw grip gibi kullanıyorsan kesinlikle razer viper mini al
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dh de kaliteli mouse fakat biraz daha kambur bir mouse ve fps oyunu oynuyorsan rahatsız bir tutuşu var.
kişiden kişiye değişir tutuş şekli ben mesela yapısı farklı diye model o yerine model d wireless alam hem daha ucuza geliyor kulaklık alabilirim yanında

Top Bottom