prexium
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Mert Durmuş
- Bütçe
- 40000
Merhabalar, son 1 aydır Gaming Laptop araştırması yapıyorum ve bir türlü karar veremedim. En sonunda buraya konu açma kararı aldım. HP Victus laptopunu çok istiyordum fakat anladığım kadarıyla ona verilecek paraya alınabilecek çok daha iyi gaming laptoplar varmış. Bugün Vatan Bilgisayar'a gittim ve bana bu laptopu önerdiler;
Görüşlerinizi merak ediyorum. Belki Laptop almak isteyen diğer arkadaşlara da bir fikir olur.
Eskisi kadar çok fazla oyun oynamıyorum sadece Elden Ring oynuyorum. Ama belli olmuyor bazı dönemlerimde çok oyun oynuyorum. Onun dışında After Effects ve ona benzer programlar öğrenmek için kullanacağım.
Casper Excalibur 12.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Casper Excalibur 12.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Görüşlerinizi merak ediyorum. Belki Laptop almak isteyen diğer arkadaşlara da bir fikir olur.
Eskisi kadar çok fazla oyun oynamıyorum sadece Elden Ring oynuyorum. Ama belli olmuyor bazı dönemlerimde çok oyun oynuyorum. Onun dışında After Effects ve ona benzer programlar öğrenmek için kullanacağım.