Neler Yeni

Max 43.000tl sistem toplama

furrQyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Furkan Kılıç
Bütçe
43000
DOSTLAR SELAMLAR YARDIMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER SON DOKUNUŞLARI YAPIYORUM SİZCE HER ŞEY UYUMLU VE UYGUNMU ÖNERİLERİNİZ VARSA ÇOK SEVİNİRİM

9700x işlemci - 6900xt ekran ikilisi sizce nasıl olur ikisinide ikinci elden temiz alıp diğer parçaları sıfır alıcam diğer bileşenlerde şu şekil

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Umut
DOSTLAR SELAMLAR YARDIMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER SON DOKUNUŞLARI YAPIYORUM SİZCE HER ŞEY UYUMLU VE UYGUNMU ÖNERİLERİNİZ VARSA ÇOK SEVİNİRİM

9700x işlemci - 6900xt ekran ikilisi sizce nasıl olur ikisinide ikinci elden temiz alıp diğer parçaları sıfır alıcam diğer bileşenlerde şu şekil

PSU biraz daha kaliteli alınabilirdi oynayacağınız oyunlar FPS oyunları ise ekran kartı ikinci el alınabilir sıfır alıcak iseniz 7800xt pulse alın

furrQyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Furkan Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PSU biraz daha kaliteli alınabilirdi oynayacağınız oyunlar FPS oyunları ise ekran kartı ikinci el alınabilir sıfır alıcak iseniz 7800xt pulse alın
bu bütçeye bir önerin var mı psu için

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,936
İsim
efe araci

furrQyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Furkan Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://www.akakce.com/power-supply...d-hp1-j750gd-f12s-750-w-fiyati,513006375.html psu için bütçeyi hafif artırıp bunu almanızı öneririm
kioxia plus g3 te dram yok g2 de var g2 alın
ana kart için bütçeyi artırıp https://www.akakce.com/anakart/en-u...isi-masaustu-islemciler-fiyati,252040378.html şunu öneririm
bu arada sistem güzel aldı kankam 6900xt + 9700x fena iyi olur.
total olarak 2800 gibi bütçe arttırmam lazım bu bahsettiklerin için kankam peki bunları yapmadığım taktirde bir kaybım olur mu ne gibi dezavantajlarım olur

ssdyi güncelledim bu arada normalde bende dram olan seçeneği alacaktım

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Umut
total olarak 2800 gibi bütçe arttırmam lazım bu bahsettiklerin için kankam peki bunları yapmadığım taktirde bir kaybım olur mu ne gibi dezavantajlarım olur

bütçeniz yoksa böyle kalabilir tek önereceğim şey 6900xt yi ikinci el temiz bulabilirseniz öyle almanız

furrQyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Furkan Kılıç
bütçeniz yoksa böyle kalabilir tek önereceğim şey 6900xt yi ikinci el temiz bulabilirseniz öyle almanız
benimde amacım o peki eski bir kart olduğu için içi açılıp bakımı yapılmış bir kart almam sorun yaratır mı sizce

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,936
İsim
efe araci

öncelikle b650 s2h a620 lerden bir farkı yok dediğim ana kartı alırsan 4 ram slotun olur ilerde upgrade için problem yaşamazsın
2. olarak psu high power performance serisi modelleri bilindik ve koruması bol olan bir psu yani evet buna değer.
Mesaj otomatik birleştirildi:

benimde amacım o peki eski bir kart olduğu için içi açılıp bakımı yapılmış bir kart almam sorun yaratır mı sizce
hocam sizi bir posta etiketlemiştim bir arkadaş 4 tane satıyordu 16k dan 15k ya anlaşır alırsın demiştim sıfır satıyordu.

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Umut
jombo hocamın etiketlediği yere bakabilirsiniz 16k gayet iyi fiyat

furrQyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Furkan Kılıç
öncelikle b650 s2h a620 lerden bir farkı yok dediğim ana kartı alırsan 4 ram slotun olur ilerde upgrade için problem yaşamazsın
2. olarak psu high power performance serisi modelleri bilindik ve koruması bol olan bir psu yani evet buna değer.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam sizi bir posta etiketlemiştim bir arkadaş 4 tane satıyordu 16k dan 15k ya anlaşır alırsın demiştim sıfır satıyordu.
aklımda hocam o ama 1 haftayı bulabilir sistemi almam (evet hala bütçeyi tam toplayamadım ahahahah) o yüzden stok bitmesinden korkuyorum

Top Bottom