Neler Yeni

Max. 450 TL Kulaklık Önerisi (Kulak üstü)

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Can Soyer
Bütçe
450
Piyasada birçok kulaklık mevcut ama eminim forum kullanıcılarının kendi kullandığı önceden 200 olan şu an 400 küsur tl olan ama gerçekten parasını hak eden cihazlar vardır. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

Kullanım amacı : Oyun - Dizi / Film
Mikrofonlu
Aydınlatma fark etmez
Kablolu

Son düzenleme:

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Kulak içi, kulak üstü belirtmemişsiniz.

Hocam ben de bu iki kulaklık arasında kaldım ve TaoTronics olanı tercih ettim bütçeden dolayı. Ancak anker daha iyi bir kulaklık ve parasını hak ediyor bence. Ayrıca şuan taotronics alırsanız 50 tl indirim var.

-

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Can Soyer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kulak içi, kulak üstü belirtmemişsiniz.

Hocam ben de bu iki kulaklık arasında kaldım ve TaoTronics olanı tercih ettim bütçeden dolayı. Ancak anker daha iyi bir kulaklık ve parasını hak ediyor bence. Ayrıca şuan taotronics alırsanız 50 TL indirim var.

-

Hatırlatmanız için sağolun düzelttim oyun kullanımı için istiyorum misal şu: James Donkey 712

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Can Soyer
Uygun fiyat olarak Rampage'ler öneriliyor ama performans konusunda markaya güvenemiyorum

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
Piyasada birçok kulaklık mevcut ama eminim forum kullanıcılarının kendi kullandığı önceden 200 olan şu an 400 küsur TL olan ama gerçekten parasını hak eden cihazlar vardır. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

Kullanım amacı : Oyun - Dizi / Film
Mikrofonlu
Aydınlatma fark etmez
Kablolu
Razer blackshark V2 x 50 TL daha pahalı ama daha kaliteli

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Can Soyer
Razer blackshark V2 x 50 TL daha pahalı ama daha kaliteli

Evet daha az önce donanım arşiv'in videosunda görmüştüm 400 tl imiş o zaman için şu an 500 tl olmuş ama parasına değer haklısınız

• Beğen
Reaksiyonlar: Arax

Farway

80+ Silver
Rampage Titan X, Razer black shark v2 X alabilirsiniz 50 lira üstüne çıkabilirsen.

Top Bottom