Neler Yeni

Max 4K'ya Oyuncu Klavye Önerisi

xFavian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Burak
Kendime max 4k tl bütçeyle mekanik oyuncu klavyesi arıyorum apex 5 hoşuma gitti sizce almalı mıyım yoksa başka bir şey önerirsiniz sevinirim.

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Murat demir

xFavian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

İndirim kodu falan varsa kullanın alın, dehşet bir şey bu klavye. Sesi falan mükemmel ötesi.

xFavian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben ilk defa mekanik klavye kullanacağımda onun için soruyorum blue mi almak daha mantıklı red mi ben bluenin sesini seven birisiyim blue ilerleyen zamanlarda insanı rahatsız etmeye falan mı başlıyor? Red switch hakkında bir sorum daha olacak red switch tuşuna bastığında bluedeki aldığın o basış hissini alıyor musun ona göre red alabilirim.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,261
İsim
Muhammed emin efe
Ben ilk defa mekanik klavye kullanacağımda onun için soruyorum blue mi almak daha mantıklı red mi ben bluenin sesini seven birisiyim blue ilerleyen zamanlarda insanı rahatsız etmeye falan mı başlıyor? Red switch hakkında bir sorum daha olacak red switch tuşuna bastığında bluedeki aldığın o basış hissini alıyor musun ona göre red alabilirim.
Özele bakar mısın?

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Murat demir
ileride blue rahatsız ediyo genelde
Mesaj otomatik birleştirildi:

ileride blue rahatsız ediyo genelde
basış hisside çok hemen hemen aynı

Top Bottom