bende bunu düşünüyorum kullananlar memnun ama çoğu kişi alma diyor kullananlarında hepsi memnun
karar sizin hocam kim ne derse desin https://www.akakce.com/monitor/en-u...ll-hd-freesync-oyuncu-u-fiyati,250689650.html şöyle bişey var VA panelbende bunu düşünüyorum kullananlar memnun ama çoğu kişi alma diyor kullananlarında hepsi memnun
monsterdan yana kullanacağkm tercihimikarar sizin hocam kim ne derse desin https://www.akakce.com/monitor/en-u...ll-hd-freesync-oyuncu-u-fiyati,250689650.html şöyle bişey var VA panel
hdmi 2.0 diyor bunla 180 hz alabilecekmiuim birde içinden hdmi çıkıyormu ayrıca bunda pivotda yok?![]()
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MAG 256F ITOPYA'dawww.itopya.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
monster falan alınmaz şaka mısınız iki öneri yapılmış ikisi de birbirinden kötü
çıkıyor hdmi 1080p kullanacan zaten 2.1 i napıcan 180hz veremese niye 180hz panel koysunlar pivot yerinehdmi 2.0 diyor bunla 180 hz alabilecekmiuim birde içinden hdmi çıkıyormu ayrıca bunda pivotda yok?
hocam 5.5 k bütçe ile bunu alma şansım yok evet 256fin kalşteli olduğunu biliyorum ama pivot benim için önemli msinin başka modellerini düşünebilirimçıkıyor hdmi 1080p kullanacan zaten 2.1 i napıcan 180hz veremese niye 180hz panel koysunlar pivot yerine
bunu al çok daha iyi iş görür![]()
North Bayou Nb F80 Tek Kol Amortisörlü Monitör Tutucu Fiyatları ve Özellikleri
North Bayou Nb F80 Tek Kol Amortisörlü Monitör Tutucu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
5.5 a geliyor zaten nerdeyse ikiisi toplam 100 lira eksik kalıyor monitör kolunu da sonra alıverhocam 5.5 k bütçe ile bunu alma şansım yok evet 256fin kalşteli olduğunu biliyorum ama pivot benim için önemli msinin başka modellerini düşünebilirim
taksit seçeneği yok5.5 a geliyor zaten nerdeyse ikiisi toplam 100 lira eksik kalıyor monitör kolunu da sonra alıver
kral msi mag 256f i itopyadan aldım ama itopya çok sorunlu diyorlar gerek kargo gerek ölü piksel vb ??5.5 a geliyor zaten nerdeyse ikiisi toplam 100 lira eksik kalıyor monitör kolunu da sonra alıver