- Reaksiyon skoru
- 1,341
fps oyunları için lazımdır sensörü iyi olursa sevinirim
sensörü nasıl bunun sıkıntısı falan var mı![]()
SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 924,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sensörü 450 IPS ve 50G hızlanma değerleri sunuyor bu da gayet yeterli olur. 69 Gram bir mouse ne çok ağır ne çok hafif. Bu bütçede güzel bir mousesensörü nasıl bunun sıkıntısı falan var mı
razer deadthader var bu fiyata o nasıl ?Sensörü 450 IPS ve 50G hızlanma değerleri sunuyor bu da gayet yeterli olur. 69 Gram bir mouse ne çok ağır ne çok hafif. Bu bütçede güzel bir mouse
Essentialden bahsediyorsan sensörü attığımdan daha kötü ayrıca kronik sorunları var.razer deadthader var bu fiyata o nasıl ?
bazılarında scroll sıkıntısı cıkmıs bu arkadasta ama kalanı asırı ıyı, baska cok bı secenek yok![]()
SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 924,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
raze deadheader essential nasıl pekibazılarında scroll sıkıntısı cıkmıs bu arkadasta ama kalanı asırı ıyı, baska cok bı secenek yok
23 Kasımda Nays ile 329TL'ye aldım tavsiye ederim![]()
Steelseries Prime varken uzak durulması gereken bir model bende Razer Deathadder V2 var kullanmıyorumraze deadheader essential nasıl peki
eyw reis adamsın bana sadece fps lazım steel series alıyorum o zamanEssentialden bahsediyorsan sensörü attığımdan daha kötü ayrıca kronik sorunları var.
cop, para verılmez. hıcbır artısı yok eksısı var, ayrıca cok eskı. bu butcede bundan baska fare dusunme.raze deadheader essential nasıl peki
nedenleri peki hocam23 Kasımda Nays ile 329TL'ye aldım tavsiye ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Steelseries Prime varken uzak durulması gereken bir model bende Razer Deathadder V2 var kullanmıyorum
Sensörü daha kötü ve kronik sorunları olduğunu söyledim dostum. Scroll sıkıntısı var onda da. Ayrıca ağır bir mouse. 2-3 yıl kahrını çektim en sonunda sensörü durduk yere bozuldu.raze deadheader essential nasıl peki